Posted on

doa kepada Dewa Suci

The "Dream" Theotokos Maha Kudus adalah doa yang bertujuan untuk menyelesaikan pelbagai masalah. Secara umum, terdapat sembahyang seperti itu, yang mempunyai kuasa yang luar biasa. Adalah dipercayai bahawa mereka membantu mencari penyelesaian yang betul walaupun dalam situasi yang paling sukar. Tetapi hanya sangat penting mempunyai keyakinan yang kuat dalam doa, jika tidak, bacaan berulang tidak akan membolehkan anda memperoleh hasil yang baik.

"Impian" Theotokos Yang Maha Suci - doa sebelum operasi

Dalam senarai umum doa yang berkaitan dengan "Mimpi", anda boleh mencari banyak pilihan yang direka untuk membantu dalam situasi kritikal. Doa yang dihantar ke Malaikat Penjaga mempunyai kuasa yang luar biasa. Anda boleh meminta bantuannya sebelum operasi:

"- Ibu Tuhan, Ibu Suci Tuhan sayang, di manakah anda, di manakah anda bermalam? Adakah anda berehat dengan baik? Apa yang kamu lihat, Ibu saya, dalam mimpi?

- Saya, anak saya, tidur di bandar Gladische, saya melihat Tidur bukan mimpi, tidak menunjukkan diri sendiri, Anda dibawa ke gunung, Kristus, Engkau membawa salib cemara. Di atas bukit Anda dipukul ke salib, kamu menikam mereka dengan tombak, cuka dituangkan, luka dibakar dengan api berdarah.

Malaikat-malaikat, yang akan membaca mimpi ini, supaya kamu dalam segala cara menyelamatkan: dari kematian sia-sia, tidak lama lagi. Dari pintu gerbang, dari mahkamah, dari pestilence dan pujukan jahat. Jadilah mimpi dalam segala hal, dalam pelbagai cara, di semua jalan panjang, di musuh, jeram berbahaya, dalam peperangan, di dalam air dan api. Siapa yang akan menyimpan impian ini di rumah, orang itu tidak boleh dibunuh oleh tangan yang jahat. Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus. Amen. "

"Impian" Theotokos Maha Kudus - permintaan doa

Dalam sesetengah keadaan, bantuan luar hanya perlu. Dalam kes ini, anda boleh mendapatkan sokongan yang kuat dari Kuasa Tinggi. Untuk melakukan ini, anda harus membaca doa dan pada akhirnya mengucapkan permintaan anda.

"Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus, Amen. Semoga ibuku menjadi Ibu Allah yang Maha Kudus. Anda tidur di pergunungan, bermalam. Dia bermimpi mimpi, dahsyat dan menyeramkan. Bahawa Yesus disalibkan di tiga pokok. Dia diberi secawan timun, mahkota duri diletakkan di kepalanya. Dan impian ini saya membawa Kristus ke takhta.

Di sini Yesus Kristus berjalan di ujung bumi. Nes salib yang memberi hidup. Yesus Kristus, selamatkan dan selamatkan. Berkat saya dengan salib kamu. Ibu, Theotokos Maha Kudus, tutupi saya dengan tudung anda. Berikanlah saya, hamba Tuhan (nama), Daripada segala kemarahan, kemalangan dan penyakit. Dari seekor ular merayap, dari seekor binatang melarikan diri. Dari ribut petir, dari musim kemarau, dari banjir. Dari semua musuh kelihatan dan tidak kelihatan. Dari sumka, dari penjara, dari kapal.

Terdapat Nicholas, membawa busur menyelamatkan nyawa untuk menyelamatkan aku, hamba Allah (nama), semua yang buruk cuaca, wabak dan penyakit, dari menjalar ular, dari binatang itu Berjalan dari ribut, kemarau, dari banjir. Dari semua musuh kelihatan dan tidak kelihatan. Dari sumka, dari penjara, dari kapal. Yesus Kristus, Ibu Suci Ibu Tuhan, Nicholas, saya mohon anda ... (di sini, dalam perkataan mereka sendiri untuk menyatakan permintaan mereka) Amin. Amen. Amen. "

"Mimpi" Perawan Maria yang Diberkati - doa untuk bekalan wang yang tidak berkesudahan

Ramai orang berpaling kepada Kuasa Tinggi apabila masalah timbul dalam bidang material. Dalam kes ini, anda boleh menggunakan salah satu daripada 77 "Mimpi", yang akan menarik anda ke aliran tunai. Doa akan membantu dalam perbuatan, menarik nasib baik dan memberi kekuatan kepada pencapaian baru.

"Di Gunung Sion, di Gunung Elion

Terdapat pokok dan buaian emas.

Ibu Allah melambai, mimpi aneh.

Lapan lingkungan yang kelihatan ditunjukkan

Udara, bumi, api, air,

Hari, malam, bulan dan matahari sedikit dibuka

Lapan nama Eloavaad Tuhan muncul,

Berbisik berteriak, dengan api, mereka berkata:

Seorang lelaki - "Anak" akan membaca

Kelapan yang tidak berkesudahan dalam tas berisi,

Untuk memancung, hidup dunia, membazir apa-apa,

Untuk mendapatkan wang untuk semuanya sudah mencukupi - bahawa dari jiwa itu sudah letih.

Dengan nama Bapa dan Anak dan Roh Kudus.

Kini dan selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen. "

Bagaimana dengan betul untuk menulis semula dan membaca doa-azimat "Impian" Theotokos Yang Maha Suci?

Oleh kerana teksnya cukup besar, sukar untuk mempelajarinya, jadi anda perlu menulis semula dengan betul, mengikut peraturan tertentu. Untuk ini anda perlu membeli: dakwat, kemenyan, lilin lilin dan pen. Anda tidak boleh mengambil perubahan untuk sebarang pembelian. Pertama, dalam botol dakwat, tetapkan tiga titik darah dan air liur anda, dan kemudian, masukkan pena. Untuk menulis semula "Impian" adalah perlu pada waktu pagi dari pukul 5 hingga 12 Cahaya lilin, dan asap kemenyan. Pada kertas pepejal yang kukuh, menulis semula teks dengan indah. Jangan katakan apa-apa, tidak walaupun berbisik. Perkara utama adalah bahawa tidak sepatutnya ada sebarang kesilapan dan kesilapan, jika tidak, anda perlu mengulangi lagi. Di samping itu, semasa bekerja, tidak sepatutnya ada pemikiran yang tidak baik dalam fikiran saya. Sekiranya lembaran itu rosak, ia tidak dibuang, tetapi koyak "oleh salib" dan lilin dibakar di atas api. Baki abu yang dikeluarkan oleh angin, memperhatikan kelakuannya:

  • jatuh - perhatikan cara hidup anda;
  • terbang - jalan hidup dipilih dengan betul;
  • Kembali - pilih lagi "Dream".

Pada masa penulisan, pelbagai perasaan tidak menyenangkan boleh timbul, dipercayai bahawa dengan cara ini tubuh dan jiwa menyingkirkan negatif terkumpul.

Adalah disyorkan untuk membawa bersama anda "Impian" Theotokos Yang Maha Suci, yang akan menjadi pengawal, tetapi orang lain tidak sepatutnya melihatnya. Selama empat puluh hari pertama doa dibacakan setiap hari sebelum tidur. Ini harus dihapuskan doa para Dewa Suci sebelum operasiorang lain dalam kesunyian mutlak. Lilin gereja yang terang berhampiran ikon Ibu Tuhan, menutup mata anda dan menumpukan sepenuh perhatian pada permintaan anda. Apabila anda merasakan kelonggaran, anda boleh membuka mata anda dan tunduk di hadapan ikon. Selepas ini, bertaubat dan minta ampun untuk dosa-dosamu. Anda boleh mula membaca doa, tetapi penting untuk melakukannya secara bijak, memahami setiap perkataan. Teks itu harus dinyatakan dalam bisikan. Ulangi "Impian" sebanyak tiga kali. Sekiranya terdapat emosi yang berbeza semasa membaca, jangan menangguhkannya, kerana pada akhirnya anda akan berasa lega. Sejurus selepas ini, anda perlu tidur, jangan makan apa-apa dan jangan bercakap. Ingatlah bahawa mesej tulus yang dihantar dari hati sentiasa menerima respons, dan Ibu Tuhan pasti akan membantu dalam keadaan yang sukar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =