Posted on

Doa untuk kejayaan dan kejayaan dalam segalanya

Sekiranya ada kegagalan dalam kehidupan atau jika sokongan tambahan diperlukan untuk mencapai matlamat, maka doa dapat membantu untuk keberuntungan dan kejayaan dalam segala hal. Kuasa lebih tinggi membantu semua orang yang ikhlas merayu kepada mereka untuk membantu dengan pemikiran tulen. Yang penting ialah sikap positif dan keyakinan terhadap hasil yang baik.

Sebelum menunaikan solat, saya ingin mengatakan bahawa tidak kira di mana seseorang beralih kepada Tuhan dan orang-orang kudus, perkara utama adalah mempunyai imej di hadapannya. Doa boleh dibaca setiap hari, sehingga keadaan berubah. Sudah tentu, adalah lebih baik untuk mempelajari teks doa dengan hati, tetapi jika sangat sukar dilakukan, maka tulis dengan tangan anda di atas selembar kertas dan bacalah. Adalah penting untuk melabur dalam setiap perkataan perasaan dan emosi anda yang tulus.

Doa kuat untuk nasib baik di seluruh Guardian Angel

Setiap orang mempunyai pertahanan yang bersedia membantu dalam situasi yang berbeza – ini adalah Guardian Angel. Ia boleh diakses dalam situasi sukar di mana sokongan diperlukan. Adalah penting untuk merumuskan keinginan anda dengan betul, sehingga tidak ada frasa yang mengganggu yang tidak perlu. Sebelum anda membaca doa, penting untuk menentukan bidang atau persoalan mana yang penting untuk berjaya. Teks doa adalah seperti berikut:

“Malaikat Allah, orang-orang kudus yang menjaga saya, bagi pematuhan aku dari Tuhan dengan langit yang diberikan kepada saya, saya mohon anda, saya mohon anda, menjaga-clearance dan terlepas dari kejahatan kepada kebaikan, dan mengarahkan di atas jalan yang bernasib baik, saya telah dihantar. Amen! “

Doa nasib dalam urusan Nicholas the Wonderworker

Saintan ini, semasa hidupnya, menjadi terkenal kerana kebolehannya untuk membantu orang dalam masa yang sukar. Doa ikhlas sebelum imej orang suci ini akan membantu mengatasi masalah dan mendapatkan nasib baik. Teks doa adalah seperti berikut:

“Oh, All-holy Nicholas, yang gembira dengan Tuhan,

panaskan pembimbing kami, dan di mana-mana dalam kesedihan penolong cepat!

Bantu saya berdosa dan membosankan dalam kehidupan sebenar ini,

berdoalah kepada Tuhan Allah untuk memberiku pengampunan dosa-dosa saya semua,

Banyak yang telah berdosa sejak muda, sepanjang hidup saya,

akta, kata, pemikiran dan semua deria saya;

dan pada akhir jiwaku saya membantu orang yang celaka,

mohonlah Tuhan Tuhan, semua makhluk dari Juruselamat,

selamatkan saya dari udara dan siksaan abadi:

biarkan saya selalu memuliakan Bapa dan Anak dan Roh Kudus,

dan perwakilan anda yang mulia, sekarang dan selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen. “

Doa untuk kekayaan dan nasib baik untuk Matron of Moscow

Sejumlah besar orang berhujah bahawa setelah beralih kepada kudus ini, kehidupan mereka telah berubah dengan sungguh-sungguh. Matlamatnya, Matrona mendengar semua orang yang membuat petisyen sebelum dia berjalan, membantu mereka menangani pelbagai masalah yang berkaitan dengan mana-mana bidang. Orang suci ini memberi harapan dan memperkuat kepercayaan bahawa kehidupan itu indah dan tidak lama lagi keadaan akan berubah menjadi lebih baik. Doa adalah sangat mudah dan ringkas, tetapi bunyi seperti ini:

“Matrono orang tua yang suci, berdoa kepada Allah untuk kita!”

Selepas solat itu diucapkan, anda mesti bercakap dengan kuat mengenai masalah anda dan bertanya apa yang anda mahukan. Ingatlah bahawa permintaan itu sepatutnya khusus.

Doa untuk nasib baik cinta

Ramai orang bermimpi untuk bertemu pasangan jiwa mereka, untuk mendapatkan kebahagiaan. Untuk mencari pasangan jiwa anda di antara semua, kadang-kadang anda tidak mempunyai cukup nasib, yang anda boleh tanya dari Angkatan Tinggi. Adalah penting bahawa keinginan untuk mencari cinta ikhlas tanpa sebarang subteks dan niat. Doa berdoa seperti ini:

“Oh, Tuhan Yang Maha Esa, saya merayu kepada anda, saya tahu bahawa kebahagiaan saya bergantung kepada cahaya, supaya aku, hamba Allah (nama anda), kasih sayang dan menghormati anda dengan jiwa saya, untuk melakukan kehendak yang ditetapkan kepadamu. Pray, menguruskan dengan jiwa saya, Yesus Kristus, dan mengisi hati saya dengan kasih sayang: saya ingin memudahkan hanya satu kamu, sebab Engkaulah Allah dan Pencipta saya. Jagalah saya, hamba (namanya), dari kebanggaan dan kebanggaan: kerendahan hati, alasan dan kesucian selalu menghiasi saya. Kemalasan yang tidak disukai oleh anda, ia menimbulkan kecacatan, memberi kepada saya keinginan yang besar untuk kerja-kerja keras dan membiarkan mereka diberkati kepadamu. Satu undang-undang Tuhanmu memberitahu semua orang untuk hidup dalam perkahwinan yang benar, membawa aku hamba yang berdosa ini Bapa, pangkat suci ini, bukan untuk kepuasan nafsu, tetapi untuk kesedaran ditakdirkan kepadamu. Untuk mulut anda telah berkata: “Orang miskin menjadi sentiasa sama, dan setelah menciptakan dia pembantu isterinya, Ia memberkati mereka berkembang, membiak dan mendiami Bumi kita tidak berkesudahan. Dengarkanlah doaku, berdoa merendah diri dari tengah-tengah Perempuan, Berikanlah kepadaku bakal isteriku yang soleh dan jujur, bahawa kita adalah dengan dia dalam suasana harmoni dan kasih sayang anda sentiasa memberi kemuliaan kepada yang besar. Amen. “

Doa untuk nasib dan keberuntungan dalam kerja

Sangat jarang ada orang yang benar-benar berpuas hati dengan tempat kerja mereka dan tidak pernah mengalami masalah yang berbeza. Ada yang tidak mempunyai hubungan dengan bos, dan yang lain tidak dapat menjalin hubungan dengan pasukan. Secara umumnya, terdapat banyak masalah dan doa yang akan memberi kekuatan dan keyakinan bahawa keadaan dapat diperbetulkan akan membantu mengatasi mereka. Ramai orang mengesahkan bahawa rayuan doa membantu mengatasi jalur hitam. Dengan cara ini, anda boleh meminta bantuan Tuhan bukan sahaja untuk diri sendiri, tetapi juga untuk orang yang rapat. Anda boleh membaca doa sekurang-kurangnya setiap hari, dan teksnya adalah seperti berikut:

“Saya meminta Tuhan untuk memberikan saya bantuan yang besar di syurga. Bagi manusia tidak ada tempat di dunia tanpa kuasa Tuhan. Saya akan membawa cawan air penderitaan yang menyakitkan ke muka Syurga yang cerah, dan saya akan meminta ketiga-tiga kuasa Tuhan untuk memberi saya nasib baik dan memberikan Cahaya dalam perjalanan saya. Sentuh hidup saya, Tuhan, dengan tangan anda sendiri dan lukiskan cahaya dari saya kepada diri saya sendiri. Berikan kekuatan untuk hidup sampai hujung zaman saya dengan sebab dan keadaan semula jadi, dan jangan biarkan tragedi menjadi kubur untuk orang-orang terdekat saya. Dengan iman saya akan mendekati Anda untuk penderitaan yang melegakan, dan kesyukuran saya kepada Anda tidak mempunyai batas. Amen. “

Doa untuk nasib baik

Apabila jalur hitam telah diseret dan tiada perubahan positif telah dilihat untuk masa yang lama, maka anda perlu meminta bantuan daripada Pasukan Tinggi. Pertama sekali, doa dipertimbangkan di bawah, membantu orang yang mempunyai perniagaan mereka atau terlibat dalam perniagaan yang bertanggungjawab. Pertama anda perlu doa kuat untuk nasib baik dalam segalanyapergi ke gereja dan beli lilin biasa di sana. Dan perubahan harus ditinggalkan untuk keperluan kuil. Sebelum acara yang bertanggungjawab, nyalakan lilin yang dibeli dan katakan doa ini:

“Tuhan adalah Bapa Syurgawi! Dalam nama Yesus Kristus, saya berdoa untuk kejayaan dalam semua urusan tangan saya. Apa yang saya lakukan (a) dan apa sahaja yang saya lakukan (a), beri saya kejayaan yang banyak. Berilah saya berkat berlimpah-limpah dalam semua karya saya dan buah-buahan dari perbuatan saya. Ajar saya untuk bekerja dengan berkesan di semua tempat di mana Engkau telah memberi saya bakat dan menghapuskan saya dari perbuatan tidak berbuah. Ajar saya kejayaan dengan banyak! Fahami saya apa dan bagaimana saya perlu lakukan untuk berjaya dengan banyaknya dalam semua bidang kehidupan saya. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 86