Posted on

Incubus - tanda-tanda penduduk dan bagaimana untuk menghilangkan incubus itu sendiri?

Dalam perhimpunan pelbagai iblis, incubus berada di tempat yang istimewa. Roh-roh jahat ini mengkhusus dalam menggoda wanita, memaksa keindahan untuk menderita cinta kepadanya. Ya, dan bagaimana seorang wanita dapat menahan perhatian incubus, jika ia mempersonakan gagasannya tentang seorang lelaki yang sempurna.

Siapa incubus?

The incubus adalah setan, yang paling dinobatkan sebagai mangsa yang selalu menjadi gadis muda, cantik dan tidak bersalah, sangat baik para biarawati. Dan, walaupun taraf moral yang tinggi di mana gadis-gadis itu dibesarkan, incubus mudah berjaya menggoda keindahan dan memecah hati saya. Tenaga seksual, dan kemudiannya penderitaan wanita dari cinta yang tidak dituntut, adalah yang memberi makan kepada incubus, memberikannya kekuatan.

intipati batin, sama dalam penerangan kepada syaitan-penggoda, tetapi nama-nama lain yang disebut walaupun dalam mitos Yunani purba dan Rom, legenda Slavic. Sebagai contoh, Zeus, sebenarnya – syaitan yang biasa, tarikan ramai wanita dan kanak-kanak perempuan, yang kebanyakannya melahirkan kanak-kanak. Di Rom purba, syaitan telah dipertimbangkan, rumah kedai, seperti brownies.

Di Rusia, kanak-kanak perempuan itu diberi amaran terhadap orang-orang yang berkencan dengan orang-orang yang cantik untuk Krismas, orang percaya bahawa pada masa itu syaitan-syaitan incubus sedang mencari mangsa-mangsa mereka di kampung-kampung. Bagi penganut Kristian, hubungan dengan incubus dianggap sebagai dosa berat. Seorang wanita yang disyaki mempunyai perhubungan sedemikian, atau dikunci di sebuah biara di bawah pengawasan biarawati, atau dikenakan penyidikan dan penyiksaan sebagai penyihir. Sekiranya kecurigaan sihir disahkan – seorang wanita sedang menunggu pelaksanaannya.

Pada Zaman Pertengahan, versi ini tersebar luas bahawa incubi dan succubus adalah anak-anak Lilith, isteri yang ditolak Adam. Ahli sains moden percaya bahawa lawatan iblis adalah halusinasi yang kuat, yang timbul berdasarkan kerosakan saraf dan pantang berpanjangan. Bukan untuk apa-apa bahawa entiti jahat ini adalah orang yang mengetuai gaya hidup asket atau mereka yang fantasize terlalu banyak tentang seks.

bagaimana untuk menyebabkan incubus

Apa rupa incubus?

Jawapan kepada soalan ini, mengapa incubus setan begitu menggoda untuk wanita, terletak pada gambaran penampilannya. Sebelum mangsanya, penyamun setan itu muncul dalam bentuk lelaki sedemikian, imej yang gadis itu menyimpan dalam hatinya sebagai yang ideal. Ia adalah tampan, pintar dan menarik, dengan sikap yang sangat baik. Bahkan bau incubus mengusir wanita yang gila: syaitan memancarkan cecair, yang tidak dapat dilawan oleh mangsa.

Sesetengah sumber purba menunjukkan bahawa syaitan boleh menjadi mangsa dalam samaran makhluk keji dengan kepala kambing dan kaki (sindiran) atau mana-mana haiwan – kucing, ular, lembu, anjing, dan lain-lain Walaupun perempuan itu dan mengalami seram, dia tidak boleh menolak hubungan seks dengan syaitan yang dan kemudian mengalami penderitaan mental yang paling kuat yang membawa kepada penyakit mental atau membunuh diri.

Succubus dan incubus – perbezaan

Demon-tempters – succubi dan incubi – pada asasnya berbeza hanya dengan penampilan, dan sebenarnya – mereka semua lelaki. Incubus – ini adalah intipati penampilan lelaki, succubus – pada wanita. Dan jika setan dalam bentuk seorang lelaki cuba menggoda gadis-gadis yang tidak bersalah, maka pengorbanan yang paling menyenangkan untuk succubus adalah seorang ulama atau biarawan. Demonolog yang mempelajari entiti dunia yang lain percaya bahawa succubi jauh lebih kecil daripada incubi, dan mereka lebih sering tidak kelihatan.

Apakah tanda-tanda penduduk incubus atau succubus?

Mangsa mereka adalah incubi dan succubus pada waktu malam.

 1. Seorang lelaki atau seorang wanita mungkin tidak melihat penyamun setan kerana ketakutannya, dan kadang-kadang mangsa berjaya melihat hanya bayangan setan, kerana dia lebih suka mendekati dari belakang. Walaupun keseronokan yang terang diterima, selepas hubungan seksual dengan entiti dunia lain, emosi yang sangat tidak menyenangkan timbul pada orang itu, sebagai fakta, rogol berlaku. Keesokan harinya seseorang merasa rusak, hancur. Jika mangsa cuba menahan setan, dia secara kronik tidak mendapat tidur yang cukup dan melemahkan.
 2. Satu lagi tanda penting yang tidak aktif sedemikian adalah kesukaran dalam mengatur kehidupan peribadi anda. The incubus dan succubus kembali ke mangsa selama bertahun-tahun, dan jika seseorang memulakan keluarga, perkahwinan itu sangat cepat hancur kerana berbagai sebab, tidak selalu dijelaskan secara rasional.
 3. Kadang-kadang mangsa sedang mengalami sejenis lampiran kepada setan-kejam, sebaik sahaja ia mencapai keseronokan yang paling tinggi, dan semua pasangan seks yang lain berbanding dengan syaitan, sudah tentu, memihak kepada kedua.

Kiss Incubus

Kepada kan siapa incubi datang?

Incubus menyemang adalah setan yang melawat wanita dan wanita. Cinta khas ini adalah intipati bagi orang yang tidak bersalah, tetapi kebencian terlalu sering berada di bawah pengaruh iblis. Ie. Kepentingan terbesar incubus disebabkan oleh dua ekstrim – pertapa dan naib. Masa yang paling sesuai untuk menguasai seorang wanita adalah setengah tidur, ketika dia belum tidur, tetapi tidak terjaga sama sekali.

Apakah berbahaya untuk incubus?

Bahaya paling besar ialah entiti devilish incubi untuk orang-orang yang lemah.

 1. Iblis ini adalah jenis vampire – mereka memakan tenaga manusia dan mengalirkannya. Hasil daripada kehilangan tenaga seksual yang berterusan untuk wanita adalah kegagalan dalam kehidupan peribadi, kemurungan, sawan epilepsi.
 2. Di samping itu, seks dengan incubus adalah berbahaya dengan berlakunya lampiran seorang wanita yang tidak sihat. Cintailah dengan esensi dunia yang lain, seorang wanita mula hidup dengan pertemuan-pertemuan ini, melupakan segala yang lain, termasuk nasib perempuannya sendiri.

Kenapa incubus datang?

Abad yang lalu, persoalan mengapa datang syaitan, jawapan dari gereja adalah satu – untuk menangkap jiwa abadi seorang wanita. Pakar-pakar mengkaji iblis tidak bersetuju, mereka percaya bahawa syaitan itu lebih berminat untuk tenaga seksual wanita, yang merupakan sumber kuat kuasa. Pakar perubatan belajar mengenai “pelawat” pada waktu malam dapat disimpulkan bahawa wanita itu terdapat gangguan dalam bidang seksual, yang dinyatakan di dalam mimpi yang kuat seperti erotik dan penglihatan.

seks dengan incubus

Apa yang dilakukan incubus pada waktu malam?

Sering kali, incubus datang kepada mangsa dalam mimpi, tetapi lebih cenderung bahawa lawatan semacam itu adalah setengah tidur. Menurut kisah-kisah wanita yang telah mengalami lawatan alam semesta yang lain, iblis tidak muncul di hadapan mangsa dalam segala kemuliaannya, dia hanya melihat bayangan atau tangan incubus. Tanpa preludes yang panjang, dia mengambil milik seorang wanita yang merasakan sejuk tubuhnya dan benih, tetapi selalu mengalami orgasme kuat.

Dalam beberapa kes, selepas lawatan incubus, seorang wanita boleh hamil. Oleh kerana syaitan nafsu itu sendiri adalah steril, bapa anak dalam kes ini adalah mangsa yang terdahulu – lelaki yang kepadanya intinya muncul dalam bentuk succubus dan mengekalkan benihnya. Seorang kanak-kanak yang mengandung dengan cara ini selalunya mempunyai kebolehan paranormal. Di zaman dahulu, kanak-kanak dengan atavisme – ekor, tanduk, dan sebagainya, juga dianggap sebagai keturunan incubus. Mengenai kemungkinan konsep dari incubus diberitahu walaupun dalam “Hammer of Witches”.

Bolehkah incubus jatuh cinta?

Walaupun wanita muda romantis yang bermotivasi boleh bermimpi banyak, jatuh cinta dengan mangsa, incubus atau setan nafsu tidak boleh. Sementara itu, sangat mungkin untuk membangkitkan kepentingan entiti setan. Untuk melakukan ini, anda perlu mengembangkan tenaga seksual anda, bayangkan dalam gambar-gambar erotik yang sesat dalam fantasi. Jaminan penuh bahawa lawatan incubus akan berlaku, tetapi tidak, kebarangkalian perkembangan kejadian seperti itu meningkat.

Bagaimana untuk menghilangkan incubus?

Majoriti wanita yang pernah mengalami hubungan seks dengan iblis itu tertanya-tanya bagaimana untuk menyingkirkan incubus itu sendiri. Ahli-ahli klinik mengesyorkan ini:

 • lawati kuil lebih kerap dan berdoa;
 • elakkan pemikiran mengenai topik seksual;
 • jangan makan daging atau minum alkohol;
 • untuk malam di bilik tidur, menyalakan lampu sebelum gambar Yesus;
 • Kadang-kadang perubahan kediaman membantu;
 • pada sebelah petang untuk menjalankan cara hidup yang aktif dan tidak pergi dalam kitaran dalam pemikiran pada setan.

Apa yang incubus takut?

Untuk memahami bagaimana melindungi diri anda dari incubus, anda perlu mengetahui apa yang mereka takut:

 • sifat gereja;
 • doa kepada Theotokos;
 • bau kemenyan;
 • perhiasan perak dengan amethyst;
 • tumbuh-tumbuhan seperti tumbuhan, celandine, plantain, air-lily, spurge (mereka boleh tersebar di sekitar katil).

succubus dan incubus

Bagaimana hendak memanggil incubus?

Sekarang, ketika taraf moral masyarakat telah mengalami perubahan besar dibandingkan dengan zaman dahulu, kunjungan setan sering menyebabkan tidak takut, tetapi minat. Dan seperti banyak impian wanita tentang keseronokan seksual yang paling kuat, mereka bersedia untuk mengalami banyak ciuman incubus. Cara paling mudah adalah memanggil setan sebelum tidur. Untuk menjalankan panggilan inkubus sepenuhnya, bantuan sihir atau ahli sihir diperlukan, yang akan dikorbankan pada jisim hitam. Selepas itu, mungkin, entiti gelap akan muncul.

Buku mengenai incubi

Mengenai gelombang minat di dunia lain, banyak buku tentang incubi dan succubi muncul dalam jualan. Kebanyakan mereka tergolong dalam genre fantasi, novel cinta-fiksyen, erotikisme.

 1. Mikhail Okun “Incubus dan succubus”. Buku ini akan memberitahu anda tentang siapa makhluk jahat, apa yang mereka merosakkan dan terus membahayakan orang.
 2. Matthew G. Lewis “The Monk”. Novel gothic gelap tentang rahib Ambrosio, yang menjual jiwa kepada syaitan.
 3. James Reese “Book of Shadows”. Novel Gothik dengan kecenderungan erotis tentang murid biara Herculina, dituduh melayani syaitan, yang datangnya incubus, succubus dan orang misterius lain.
 4. Vasily Goreng “Incubus”. Novel fiksyen cinta tentang incubus.
 5. Ekaterina Sevastyanova “Percayalah setan itu. Kiss of the Incubus ». Novel fiksi mencintai tentang seorang gadis Diane Frost, diculik oleh kejam-kejam jahat untuk memberi makan tenaga hidupnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 86