Posted on

mantra penyihir

Ritual tidak boleh dibayangkan tanpa mantera - ungkapan sihir khusus yang mengaktifkan tenaga dan membolehkan anda mencapai hasil yang diinginkan. Terdapat sejumlah besar mantra yang tergolong dalam sihir putih dan hitam. Ahli sihir yang berpengalaman boleh membuat mantra diri, melabur pengalaman dan kekuatan mereka.

Jampi Penyihir Permulaan

Penyihir, hanya dalam perjalanan mereka, memerlukan mentor yang akan memilih jalan yang betul dan mengajar mereka keajaiban sihir. Untuk pelaksanaan mantra yang sangat penting adalah barang tambahan: lilin, azimat, tumbuhan, dll. Untuk mengembangkan kekuatan anda dan mencapai kejayaan, anda perlu memulakan dengan ritual yang sederhana dan secara beransur-ansur meningkatkan kemahiran anda.

Mantra penyihir pada hari permulaan

Untuk menganggap diri anda ahli sihir tidak cukup untuk hanya mengakuinya, kerana anda perlu lulus ritus gelap yang istimewa. Sehingga perlu untuk menyediakan terlebih dahulu dan dalam masa tujuh hari untuk mematuhi jawatan yang ketat. Di dalam bilik yang disediakan, anda perlu menyalakan lampu terlebih dahulu. Untuk memulakan upacara adalah pada tengah malam bersendirian. Berdiri di tengah-tengah bilik, katakan sihir kuno:

"Seperti kanak-kanak tidak tahu ke mana hendak pergi, maka budak anda hilang di jalan hidup. Saya hamba kekal anda, membantu Vladyka, memegang saya dengan tangan. Biarkan saya melihat segala yang tersembunyi dari mata rakyat. Banjir saya dengan hadiah anda yang tidak ternilai. Turunkan saya semangat alam semesta dan saya akan tetap setia kepada kuasa yang diberikan kepada saya. "

Selepas itu anda perlu tidur. Untuk memulakan ritual, adalah perlu bukan sahaja untuk mengenali ejaan, tetapi juga untuk memahami herba, azimat yang berbeza, dan sebagainya.

Penyihir Penyihir Putih pada Kesihatan

Terdapat banyak ritual yang membantu meningkatkan kesihatan, menghilangkan kerosakan dan mata yang jahat, dan juga negatif lain. Pertimbangkan konspirasi yang berkesan untuk memperbaiki kesihatan manusia. Untuk ritual, anda perlu menyediakan bekas air bersih, di mana anda perlu meletakkan tiga garam garam dan katakan kata-kata ini:

"Ibu, air cepat, basuh semua penggoreng, semua linggis dari hamba / hamba Tuhan (nama). Bawa mereka ke jurang laut, kencangkan mereka ke dalam kolam-kolam yang dalam, letakkan mereka di atas batu. Sehingga mereka tidak pernah bangkit, melupakan hamba Allah (nama) selamanya. "

Konspirasi mengulangi tiga kali. Adalah penting untuk mempercayai tindakan dan kesan positif dari ritual itu.

Mantra penyihir yang kuat dengan kesan cepat terhadap wang

Untuk memperbaiki keadaan kewangan anda dan menarik imbangan kewangan, anda boleh melakukan ritus mudah di bulan baru. Baginya, anda perlu menyediakan mangkuk, sudu, tiga syiling kecil, dompet lama dan 1 sudu teh kayu manis dan buah pala. Sendiri dalam mangkuk, letakkan kayu manis, pala dan gaul dengan baik. Semasa ini, adalah perlu untuk mewakili jumlah yang anda ingin terima untuk tujuan tertentu. Adalah penting untuk tidak meminta terlalu banyak dan tidak menunjukkan keserakahan anda, kerana tenaga mantra itu hanya lalat. Berfikir tentang jumlah tersebut, mula melambung duit syiling sehingga ekor dan dua helang gugur. Kemudian letakkan duit syiling dalam campuran, tutup mangkuk itu dan goncangkannya dengan baik, dengan mengatakan kata-kata sihir sihir:

"Serbuk tarikan, biarkan ia berlaku, semoga berjaya, saya perlukan".

Letakkan duit syiling tersebut di dalam dompet lama dan simpan dengan dokumen yang berkaitan dengan wang.

Mantra sihir purba untuk melindungi terhadap musuh

Ritual ini bertujuan untuk menghasilkan sebotol penyihir, yang akan melindungi terhadap musuh. Simpan secara rahsia daripada orang lain. Untuk menghasilkannya, anda harus menyediakan botol kosong, tampalan tisu berbentuk jantung merah, beberapa rambut sendiri, trim kuku, 13 kuku dan bilangan pin yang sama dengan kepala hitam. Masih memerlukan cawan garam laut, wain dan lilin merah. Letakkan semua barang di atas mezbah. Dalam botol, letakkan rambut dan kuku anda, dan kemudian, katakan kata-kata ini:

"Di sini mereka mewakili saya."

Langkah seterusnya adalah untuk menghantar kuku ke sana dan berkata:

"Ini adalah perisai saya perlindungan."

Kemudian anda perlu menuangkan garam dalam bekas, dengan berkata:

"Garam ini akan membersihkan saya."

Naikkan hatimu dari kain, katakan konspirasi demikian:

"Ini adalah hati semua yang menghendaki kejahatan."

mantap untuk penyihir pemula

Tindikan jantung dengan pin yang disediakan dan katakan kata-kata ini:

"Biarlah semua yang menginginkan saya merosakkan dan ingin membahayakan saya akan merasakan kesakitan kebencian di hati mereka. Biarkan kejahatan kembali kepadanya. Begitu juga. "

Selepas itu, letakkan jantung dengan pin di dalam botol, tuangkan wain di sana dan menyumbatnya. Di gabus, letakkan lilin itu, menyalakannya dan tunggu lilin untuk menghentikan botol itu. Ia mesti dikebumikan di sebelah rumah anda, dengan berkata:

"Ibu Bulan Gelap, saya berdoa, menghantar saya hanya baik. Saya akan mengebumikan botol perlindungan di sini, untuk melindungi terhadap semua musuh, semua kejahatan dan kejahatan akan mencerminkan kekuatannya dan menghantarnya kembali kepada musuh. Begitu juga. "

Jangan buang botol itu, walaupun anda makan terlalu banyak, ia masih akan melindungi anda dari musuh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 52 =