Posted on

skala dan keserasian aquarius

Tanda-tanda Zodiak ini boleh membuat pasangan yang harmoni. Tetapi hanya jika mereka mengambil kira beberapa ciri watak dan orang asing mereka, dan mereka boleh menyesuaikan diri dengan manifestasi mereka dalam kehidupan seharian dan cinta. Lelaki dan wanita disyorkan untuk mengkaji cadangan ahli astrologi terlebih dahulu, maka semuanya akan berubah dan perkahwinan akan stabil dan bahagia.

Aquarius dan Libra - keserasian dalam cinta

Kedua-dua tanda merujuk kepada unsur-unsur udara. Oleh itu, orang-orang seperti ini saling berkomunikasi, dan dengan orang lain. Di satu pihak ia baik, tetapi sebaliknya keadaan ini boleh menyebabkan kecemburuan dan pertengkaran. Untuk mengelakkan masalah sedemikian, perlu terlebih dahulu bersetuju dengan beberapa peraturan kelakuan antara satu sama lain dan dengan orang lain. Kemudian komunikasi menjadi mudah dan riang.

Skala dan keserasian Aquarius dalam hubungan kasih sayang adalah mungkin jika:

  1. Mereka akan enggan berjumpa dengan orang lain.
  2. Pasangan itu akan cuba mendapatkan rakan bersama.
  3. Kedua-dua orang akan belajar untuk mengekang emosi semasa pertengkaran.

Libra dan Aquarius di atas katil

Kehidupan seksual pasangan itu sangat kaya. Perikatan Libra dan Aquarius dipenuhi dengan emosi yang tidak disenangi, dan ini menunjukkan dirinya di tempat tidur. Setiap pasangan cuba membawa sesuatu yang baru ke dalam kehidupan seks. Libra dan Aquarius menandatangani keserasian, menurut astrologi, menunjukkan dekat dan berdasarkan keinginan untuk eksperimen. Bosan di atas katil, mereka tidak akan benar-benar tepat, kerana wakil-wakil elemen udara adalah seksi dan tidak terkawal.

lelaki skala wanita aquarius

Timbangan dan Aquarius - Keserasian dalam Perkahwinan

Kesatuan perkahwinan orang-orang ini boleh menjadi ideal. Tetapi hanya jika, jika mereka agak menyekat diri mereka dalam merealisasikan kepentingan dan rancangan mereka sendiri. Kebarangkalian pernikahan yang bahagia sangat bagus, bahkan mengingat masing-masing memiliki sifat sifat yang sangat tidak menyenangkan - egoisme yang jelas. Kerana dia, keadaan itu boleh menjadi bencana.

Skala dan keserasian Aquarius dalam ciri-ciri utama kehidupan keluarga:

  1. Lebih banyak peluang untuk pasangan di mana lelaki itu dilahirkan pada September-Oktober. Kemudian perancangan perbelanjaan dan masalah mendapatkan wang, dia akan mengambil alih sepenuhnya, dan tugas gadis itu, dengan siapa dia akan lakukan dengan baik, akan menjadi penciptaan keselesaan di dalam rumah.
  2. Kebarangkalian perkahwinan yang bahagia hebat jika orang berkahwin selepas 28-30 tahun.
  3. Dalam kesatuan Aquarius-Libra lelaki, seorang lelaki sering tidak memberi perhatian kepada kesejahteraan material, tidak berusaha untuk membina kerjaya. Gadis itu suka kelakuan ini jarang.

skala dan keserasian aquarius

Libra dan Aquarius - Keserasian dalam Persahabatan

Hubungan sedemikian ditakdirkan untuk berjaya. Menjadi sahabat Aquarius dan Libra sering kali bermula pada zaman kanak-kanak, dan ia sering berlaku sepanjang hidup. Cahaya dalam komunikasi, tidak terlalu menyentuh, orang yang positif dan suka mencintai bergaul dengan satu sama lain. Mereka tidak berusaha untuk menindas rakan dan mengambil kedudukan kepimpinan, jangan campur tangan dalam kehidupan peribadi mereka dan jangan memberikan nasihat yang tidak perlu. Oleh itu, jawapan kepada persoalan dan sama ada Skala dan Aquarius sesuai antara satu sama lain sebagai rakan pasti pasti afirmatif. Hubungan sedemikian hanya membawa emosi positif.

Timbangan dan Aquarius di tempat kerja

Hubungan perniagaan antara tanda-tanda ini kukuh dan membawa kejayaan yang besar. Tetapi hanya jika tanggungjawab diedarkan dengan betul di antara mereka. Timbangan dan Aquarius sepadan antara satu sama lain dalam watak, gaya pemikiran. Tetapi ini tidak mencukupi untuk mencapai kejayaan material. Perlu bersetuju terlebih dahulu mengenai siapa yang akan terlibat dalam kewangan. Untuk tahap yang lebih tinggi, orang yang dilahirkan pada September-Oktober, bertanggungjawab dan dapat menyimpan wang, sesuai untuk peranan ini.

Keserasian Libra dan Aquarius dalam bidang kehidupan yang berbeza adalah baik. Tetapi perlu difahami bahawa kejayaan bergantung bukan sahaja pada sifat dan kecenderungan sifat. Jika setiap orang mula mengawal dirinya dan tingkah lakunya, mendengar permintaan orang lain, maka hubungan itu hanya akan menambah baik. Oleh itu, cadangan ahli astrologi adalah penting, tetapi tidak lebih daripada keupayaan untuk menghalang keinginan dan emosi mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 15 =