Posted on

lelaki aquarius yang wanita suka

Wakil-wakil dari setengah manusia yang kuat, yang dilahirkan di bawah tanda Aquarius, sering menikmati kejayaan dengan wanita. Mereka berpendidikan, olahraga, sering terlibat dalam sukan ekstrem dan pada masa yang sama mereka tahu bagaimana dan suka menghasilkan wang. Oleh itu, sifat lelaki Aquarius dan jenis wanita yang dia suka, sering menimbulkan minat terhadap perempuan. Lagipun, menarik dan mengekalkan perhatian seorang lelaki itu tidak mudah, dan memanfaatkan pengetahuan yang mengandungi horoskop, ini boleh dilakukan dengan lebih mudah.

Apa wanita seperti lelaki-Aquarius, penampilan dan tabiat mereka

Untuk menarik perhatian lelaki itu, anda perlu bukan hanya kecantikan, anda perlu mempunyai gaya anda sendiri. Sebagai peraturan, lelaki Aquarius lebih tertarik kepada gadis yang mempunyai rasa mereka sendiri, dan bukan hanya menyalin trend fesyen. Seorang wanita boleh berambut perang, si rambut coklat atau berambut coklat, anda boleh mempunyai ketinggian sederhana atau tinggi, itu tidak terlalu penting. Lebih penting adalah bagaimana anda tahu cara menyerahkan diri anda, sama ada gaya anda telah berkembang. Inilah yang menentukan perempuan mana lelaki seperti lelaki Aquarius, dan bukan warna rambut atau mata.

Pastikan untuk masuk untuk sukan. Biasanya Aquarians sendiri mengambil berat tentang sosok mereka, oleh itu, mereka mengharapkan yang sama dari gadis itu. Jika anda boleh pergi ke gim bersama atau pergi untuk pelancongan, hubungan itu hanya akan memberi manfaat, dan angka yang baik dan tera baru akan menjadi bonus tambahan.

Perkara seterusnya yang perlu diingat, orang-orang ini tidak bertolak ansur dengan rutin. Anda akan sentiasa perlu mencipta cara-cara baru yang lebih banyak, contohnya, anda boleh mengejutkan seorang lelaki-Aquarius. Juga akan sangat menyenangkan baginya, jika gadis yang sama dengannya akan menganjurkan mesyuarat dan malam romantis, selepas semua lelaki yang dilahirkan di bawah tanda ini, suka keindahan aktif dan inisiatif.

Tidak memerlukan orang seperti itu bahawa dia sentiasa dekat dengan anda. Dia memerlukan kebebasan dan kepercayaan anda. Panggilan dan cek yang berterusan hanya akan merengsakannya. Apabila seorang lelaki-Aquarius suka seorang wanita, dia akan melakukan segala-galanya untuk menghabiskan masa dengannya sebanyak mungkin, tetapi hanya jika gadis itu sendiri tidak mula mendesak lawatan berterusan dan perbualan.

Ingatlah bahawa lelaki ini tidak bertolak ansur dengan persaingan. Jangan cuba menjadikan dia cemburu. Anda hanya akan memburukkan keadaan jika anda mengelilingi diri dengan peminat atau terutamanya cuba menggoda dengan lelaki lain. Ini akan menyebabkan negatif dan kemarahan, tetapi tidak menarik minat lelaki Aquarius.

Bersedia untuk perjalanan, mendaki dan melancong. Ia tidak tertanggung untuk lelaki ini duduk di satu tempat. Malah cuti mereka lebih suka menghabiskan di negara-negara yang tidak biasa atau di pergunungan. Sekiranya seorang wanita akan berkongsi minatnya untuk menukar tempat dan jejak baru, dia akan dapat menarik perhatian lelaki Aquarius itu.

Apa wanita tidak suka Aquarians?

apa wanita seperti akuarium

Walaupun anda adalah pemilik penampilan yang sangat menarik, anda tidak akan dapat menarik perhatian lelaki Aquarian kecuali anda mempunyai minat dan pandangan anda sendiri. Lelaki sedemikian menghargai kemerdekaan dalam wanita, jadi, beritahu Aquarius tentang hobi, aspirasi kerjaya dan rancangan anda. Jangan tunjuk impian anda untuk berkahwin dan menjadi suri rumah. Ini hanya akan mengurangkan minat lelaki yang dilahirkan di bawah tanda ini.

Sekiranya anda ingin kepentingan lelaki Aquarius menjadi kurang kepada anda, mula mengawalnya dengan sentiasa. Tindakan sedemikian akan menyejukkan perasaannya dalam beberapa minggu. Anda juga boleh cuba memanggilnya atau menulis secara berterusan, dan juga menuntut bahawa dia menangguhkan semua perniagaan dan menghabiskan semua masa lapang anda dengan anda.

b00 a74 aaf 685 192 6c2 6f5 cd9 01b 0fa a97 dd4 d7e a66 51f 333 934 ab9 043 64d 631 549 e9f b1a 6fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *