Posted on

meneka untuk esok

Terdapat tempoh dalam kehidupan apabila anda hanya perlu tahu apa yang akan berlaku esok. Untuk ini anda boleh menggunakan nasib untuk esok. Terdapat banyak pilihan untuk mengetahui peristiwa hari berikutnya, yang paling berkesan akan dipertimbangkan di bawah.

Menebak pada buku dan pada jam untuk esok

Untuk pilihan pertama, mana-mana buku atau majalah juga sesuai. Ambil buku di tangan dan tanyakan apa yang menanti anda esok, kemudian tutup mata anda dan tebak 2 nombor dari 5 hingga 15. Nombor pertama ialah nombor halaman, dan 2 ialah nombor baris. Akibatnya, baris yang anda baca sepatutnya memberi anda jawapan yang dikehendaki.

Untuk pilihan kedua, anda memerlukan jam di mana terdapat tangan kedua. Nasib baik ini perlu sebelum tidur. Tanya soalan mengenai esok, hitungkan ke 27 dan lihatlah tangan yang kedua. Pada selekoh kertas, rekodkan bilangan saat yang anda lihat dan tidur. Sebaik sahaja awak bangun, katakan dengan kuat: "Sekarang saya ingin tahu jawapan soalan saya," kembali ke nombor 27 dan lihat tangan kedua. Sekarang bandingkan kedua-dua keputusan, jika perbezaannya adalah lebih daripada 10 saat, semuanya akan baik-baik saja, jika dari 10 hingga 20, maka anda sedang menunggu rintangan dan ujian, dan jika dari 20 hingga 30, esok boleh menjadi baik dan buruk, semuanya bergantung pada anda. Nah, jika hasilnya lebih daripada 30 saat, esok akan gagal untuk anda. Ingatlah bahawa walaupun ramalan buruk boleh diubah, kerana ia bergantung pada anda.

Ramalan Tarot untuk esok

Baru-baru ini, versi nasib yang paling popular. Dengan bantuan peta ini, anda boleh meramalkan masa depan untuk sebarang tempoh, tetapi kami berminat dengan pilihan untuk esok. Ramalan oleh kad Tarot untuk esok adalah seperti berikut: menumpukan perhatian pada hari esok, di kepala anda hanya ada pemikiran ini. Selepas berhati-hati shuffle dek dan dengan tangan kiri anda mengeluarkan satu kad. Maksudnya akan memberitahu anda tentang masa depan.

Meneka, apa yang menanti saya esok?

Untuk pilihan ini, anda perlu menambah bilangan tarikh lahir anda dan tarikh esok. Sebagai contoh, tarikh lahir 08.11.1989, dan anda ingin tahu apa yang akan menjadi 12. 01.2014.

Kami menambah bilangan ulang tahun anda:

8 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 = 37

Sekarang kita perlu menambah angka yang dihasilkan:

3 + 7 = 10, dan sekali lagi 1 + 0 = 1

Kini mengira bilangan esok:

1 + 2 + 1 + 2 + 1 + 4 = 11

Kami menambah nombor:

1 + 1 = 2

Perkara terakhir yang perlu dilakukan ialah untuk menambah dua nombor yang terhasil, iaitu, 1 + 2 = 3.

Kini sudah tiba masanya untuk mengetahui apa yang anda berminat, iaitu masa depan untuk esok:

1 - Hari ini bertujuan untuk tindakan aktif. Jika anda merancang untuk memulakan perniagaan baru, maka ini adalah peluang terbaik untuk melaksanakannya.

2 - Berhenti, sudah tiba masanya untuk berfikir dengan teliti, kerana satu langkah yang salah boleh membawa kepada masalah yang serius. Di samping itu, hari ini sangat tidak dapat diramalkan bahawa segala-galanya boleh bermula dengan baik, tetapi ia boleh berakhir dengan teruk dan sebaliknya.

3 - Pada hari ini, apa sahaja yang anda lakukan akan mempunyai kejayaan yang luar biasa. Ia adalah masa untuk perjalanan.

ramalan untuk esok

4 - Sudah tiba masanya untuk merumuskan semua kes permulaan. Sesuatu yang global pada hari ini adalah lebih baik untuk tidak bermula.

5 - Pada hari ini, kekayaan adalah di pihak anda. Esok, untuk anda, risiko akan dibenarkan, jadi jangan takut.

6 - Pada hari ini adalah perlu untuk berhenti dan melepaskan sebarang risiko. Semua tindakan mesti dipertimbangkan.

7 - Selesaikan apa yang anda mulakan, gunakan nasihat kawan rapat dan saudara-mara, itu akan menjadi kelebihan anda.

8 - Kumpulkan semua kekuatan ke dalam tinju, kerana pada hari ini semua isu akan diselesaikan dengan cepat dan mudah, jangan ketinggalan masa ini.

9 - Pada hari ini, anda boleh memulakan perniagaan baru, yang pasti akan menghasilkan kejayaan. Sepanjang tempoh ini, anda akan dapat mencapai ketinggian baru dalam sebarang arah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8