Posted on

rama-rama itu terbang ke rumah sebuah tanda

Di antara semua tanda-tanda orang yang diketahui ada satu tanda kuno, iaitu tanda – seekor rama-rama di dalam rumah. Ia adalah simbol kejayaan, kemakmuran, kemakmuran, penolakan, keharmonian dan beberapa berita baik. Sebagai peraturan, selepas rama-rama berada di dalam pangsapuri, tetamu, saudara-mara jauh, rakan-rakan, kenalan lama akan melawat anda tidak lama lagi dan akan gembira dengan berita baik.

Warna rama-rama

Ia sangat penting dalam hal ini, warna rama-rama itu. Jika ia berwarna kuning, emas atau oren, maka ini adalah tanda pasti bahawa tidak lama lagi anda akan mendapat penambahan wang, kemakmuran. Warna merah, serta semua warna merah dan merah jambu – simbol percintaan, kemakmuran dalam hubungan peribadi, mungkin berkahwin.

Momen “melawat” rama-rama itu

Adalah perlu untuk mengingati dengan tepat bahawa momen apabila rama-rama terbang ke tingkap. Sekiranya ia terbang lebih terang di atas apartmen, di atas ketua orang, maka ini adalah tanda bahawa anda tidak lama lagi akan mempelajari beberapa berita gembira yang akan mengubah kehidupan anda dengan dramatik atau memberitahu anda bagaimana untuk menyelesaikan masalah yang ada.

Juga tanda yang baik tanda-tanda adalah bahawa rama-rama telah duduk. Ia adalah lambang fakta bahawa dalam masa terdekat anda akan mempunyai masa yang cukup untuk mendedikasikannya kepada diri anda dan mencari keamanan. Ia boleh menjadi percutian yang baik di mana anda akan bertemu dengan orang baru, serta menghabiskan masa dengan kawan-kawan lama yang telah lama anda lupakan, tetapi pada masa ini dalam hidup anda, mereka tidak akan secara tidak sengaja timbul. Pada semua ini patut diberi perhatian.

Tunggu sehingga rama-rama duduk, dan cuba untuk menangkapnya. Sekiranya anda berjaya melakukan ini, berikanlah dengan segera, dengan mengatakan kata-kata yang tegas, tanpa ragu-ragu dan tanpa memikirkan kata-kata yang lebih lanjut, dan setelah melepaskan rama-rama di tingkap.

Warna, saiz, penerbangan rama-rama sihir

Warna, saiz, dan juga penerbangan rama-rama juga mempunyai nilainya. Lebih banyak rama-rama dalam saiz dan lebih cerah, berita lebih baik yang anda harapkan. Rama-rama kecil, pewarna tidak terlalu terang – ini juga merupakan lambang berita baik, walaupun tidak terlalu besar. Sekiranya rama-rama berkeliaran melihat seorang gadis yang belum berkahwin, maka ini adalah tanda pasti perkahwinan awal. Bagi seorang gadis yang sudah berkahwin, tanda rama-rama di apartmen itu berjanji untuk menambah keluarga, iaitu kehamilan.

Walau apa pun, tidak kira saiz rama-rama yang diterbangkan ke dalam apartmen – ini merupakan petanda yang baik. Pada masa dahulu, rama-rama yang telah diterbangkan dianggap sebagai jiwa orang yang mati yang turun ke bumi, dan memilih seseorang yang pada masa ini memerlukan bantuannya. Satu-satunya pengecualian adalah rama-rama warna hitam. Rama-rama seperti itu harus ditangkap dan hanya melepaskannya. Ia tidak membawa masalah besar dan perubahan kardinal, tetapi hanya beberapa kerugian yang tidak penting, tetapi masih dalam kes ini, ia tidak sepatutnya dibunuh.

Selalunya, semua tanda dan kepercayaan tidak tepat rama-rama di dalam rumahformulasi dan notasi. Ini tidak bermakna bahawa jika seorang gadis yang belum berkahwin melihat rama-rama yang bergoyang, maka dalam beberapa bulan dia akan berkahwin. Tanda semacam itu boleh memaparkan kejayaan dalam hubungan romantis, tindakan yang lebih serius dalam kehidupan peribadi anda.

Setiap tanda bukanlah peraturan yang tepat dan sebutan dalam matematik, tetapi hanya petunjuk bagaimana kita perlu bertindak lebih lanjut dalam masa ini atau ketika hidup kita. Walau apa pun, kita tidak boleh merawat setiap titik dengan ketat, tetapi kita tidak boleh mengabaikan atau mengabaikannya. Memberi perhatian khusus kepada tanda-tanda dan kepercayaan, perlu membuat kesimpulan dari semua ini dan menerapkan pengalaman yang diperoleh dalam kehidupan selanjutnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4