Posted on

tanda lahir di telapak tangan kanan anda

Moles dianggap sebagai tanda karma yang membolehkan untuk mempelajari banyak maklumat menarik mengenai watak seseorang. Dalam tapak tangan, label semulajadi seperti memainkan peranan penting. Mol di telapak tangan kanan paling sering membawa maklumat negatif dan menunjukkan hutang karma. Terima kasih kepada pemerhatian dan eksperimen tertentu, adalah mungkin untuk mengetahui apakah tanda-tanda pada tubuh bermakna.

Nilai tahi lalat di sawit

Palmists menawarkan penjelasan mereka kepada tanda semulajadi di tangan mereka:

  1. Sekiranya kelahiran berada di garis Kehidupan, maka orang itu akan menghadapi banyak masalah.
  2. Pemegang tanda pada garis Jantung tidak tahu bagaimana untuk mengawal pencerobohan sendiri. Di samping itu, dia sering menunjukkan kecemburuan dan ketekunan.
  3. Mentega di sawit kanan di garis Marikh menunjukkan ketidakstabilan sistem saraf, tetapi pada masa yang sama untuk kesihatan yang baik. Pemilik nota sedemikian sering merosakkan nasib.
  4. Jika tanda semulajadi berada di garis Destiny – ini adalah simbol nasib buruk yang serius, dan ia berlaku paling kerap tanpa diduga.
  5. Terdapat tanda lahir pada tangan kanan pada garis Kesihatan, maka anda harus mengharapkan masalah kesihatan.
  6. Untuk melihat tanda lahir di tengah-tengah garis Braque, ini bermakna, dalam kehidupan, sukar untuk mencari pasangan jiwa. Jika dia berada di tempat lain di baris ini, maka akan ada banyak pertengkaran dan konflik dalam hubungan keluarga.
  7. Mentega pada tapak tangan Intuisi garis bermakna bahawa seseorang dalam kehidupan akan mengalami kekecewaan yang kuat dan ini boleh menyebabkan kemurungan.
  8. Jika label terletak pada garis Sensualitas, ini adalah tanda yang tidak baik. Kehidupan akan dipenuhi dengan pelbagai tragedi dan masalah dalam hubungan dengan jantina yang bertentangan.
  9. Pemilik tanda lahir di garisan matahari sering akan menghadapi masalah dalam perniagaan dan kerja.
  10. Tanda semulajadi di bukit Musytari adalah lambang ketidakamanan dan ketidakpedulian.

Tanda lahir di telapak tangan kanan anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 18 =