Posted on

kalajengking wanita

Kalajengking diberkati dengan Marikh oleh potensi yang gila dan tidak terkawal. Oleh itu, keinginan untuk melampau mengambil kesemua bidang kehidupan - dari kerja ke tempat tidur.

Seorang wanita Scorpio adalah fanatik, emosi dan penuh kasih sayang kepada yang dia suka. Dia boleh melindungi lelaki itu dari seluruh dunia dan pada masa yang sama, mendapat kesenangan dari proses itu, tetapi jika dia berpaling daripadanya, semua kekuatannya yang tidak terkawal akan mengakibatkan balas dendam terhadap pesalah.

Watak

Seksualiti, cemburu, godaan dan membalas dendam - semua ini menggabungkan dengan terampil dalam watak wanita Scorpio. Melihat lelaki itu "mencicipi", dia segera mengenali dia dengan pandangan dari orang ramai dan dia, tanpa menyedari, sudah ditakdirkan untuk perhambaan. Walaupun dalam kes-kes apabila wanita Scorpions tidak mewakili apa-apa yang istimewa dengan penampilan mereka, alam menanggung mereka dengan mata hipnotik yang akan membendung sesiapa pun.

Tepat, bawahan! Hendaklah takut kepada seorang lelaki jatuh ke tangan mereka, jika tidak, kamu tidak akan keluar hidup. Sama ada dia akan mengikat dirinya untuk selamanya, atau dia akan membalas dendam yang anda telah menyejukkan kepadanya.

Tetapi keghairahan Scorpions memanifestasikan dirinya bukan sahaja berhubung dengan jantina yang bertentangan. Dia fanatik dalam karyanya, ketua diktator, workaholics dan kerjaya. Kalajengking adalah intuitif dan dikurniakan fikiran yang tajam. Bagi mereka, apa-apa pekerjaan adalah keghairahan.

Cinta

Dalam hubungan seks, seorang wanita Scorpio akan sentiasa menguasai. Dalam mana-mana kes, jantina itu sendiri adalah satu bentuk hubungan antara Guru dan Hamba, di mana Hos itu, secara semula jadi, dia. Tetapi untuk kuasa sendiri, dia murah hati membayar. Tiada tanda zodiak boleh menjadi sangat mahir di atas katil, seperti Scorpions. Di sini mereka adalah teliti dan pedantic, bagi mereka setiap perincian adalah penting. Kegembiraan cinta Scorpios dapat bertahan untuk malam dan hari-hari terakhir, mereka akan mengalami penampilan yang luar biasa dan cara untuk mencapai orgasme.

Sudah tentu, pasangan mesti dipadankan. Seorang wanita Scorpio akan berkumpul dengan satu lagi tanda hanya jika dia dapat memuaskan hawa nafsu itu. Tetapi sebaliknya, Scorpios boleh "menjemput" dan suka walaupun mati pucuk. Jika nasib membawa kedua-dua bahagian yang tidak serasi itu bersama, ia akan melakukan segala-galanya yang "menyembuhkan" dan dalam banyak cara, dengan mengorbankan keinginan yang berani, nafsu, yang Scorpio menyatakan secara terang-terangan di khalayak ramai. Tetapi bukan untuk sebab-sebab berbelas kasihan, dia akan melakukannya, tetapi hanya untuk lelaki itu dapat memuaskannya dan memberi kesenangan.

Keserasian baik wanita Scorpio dengan tanda-tanda lain:

  • dengan Aries seorang wanita Scorpio akan mendapati keharmonian, cinta, sokongan bersama;
  • dengan Taurus - saling menghormati, kerana kedua-duanya mempunyai watak yang sangat kuat;
  • dengan Perawan - menumpukan berdasarkan kejujuran, rasa keadilan dan tugas;
  • dengan Capricorn - akan mendapat semangat, cinta dan saling menghormati;
  • dengan Pisces - keserasian seksual yang sempurna.

Talismans

Wanita yang dilahirkan di bawah tanda ini, selalunya berkelakuan seperti mafia, dikelilingi oleh segala yang berkilauan. kalajengking wanita dalam hubungan seksOleh itu, batu permata untuk kalajengking Wanita bermakna lebih dari sekadar perhiasan. Ia adalah kultus, sebahagian daripada dunia dalaman, cara ekspresi diri.

Scorpios perlu mengambil batu di bawah nada tahun di mana mereka dilahirkan. Itulah - musim luruh dan musim sejuk. Warna-warna batu berharga harus semula jadi, tidak mengganggu dan tidak menjerit. Jangan terbawa oleh batu-batu lembut - mereka tidak menjanjikan apa-apa yang baik, tetapi batu-batu biru, ungu, warna biru akan memberikan lebih banyak tenaga dan membawa mereka lebih dekat kepada alam semula jadi.

Sebagai jimat untuk wanita Scorpio sangat sesuai untuk topaz. Dahulu batu ini membantu melawan ilmu sihir, dan Scorpions juga akan menghapuskan dahaga untuk membalas dendam. Batu itu menyembuhkan daripada kemurungan dan ketakutan.

Beryl dan alexandrite adalah batu-batu yang "membersihkan" kepala Scorpion dari fikiran buruk, pencerobohan, keletihan saraf. Mereka menormalkan mood yang bergetar, mereka tenang. Beril juga dianggap sebagai batu penyembuhan yang membantu dengan penyakit ginekologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 19