Posted on

anak-anak Monica Bellucci

Pelakon berusia 50 tahun, salah seorang wanita paling seksi di dunia, Monica Bellucci, hanya berusia 40 tahun memutuskan untuk merasakan kegembiraan ibu dan mempunyai anak. Mereka untuknya, sebagai nota bintang, telah menjadi antidepresan terbaik. Perkara yang paling menarik adalah bahawa bahasa Itali adalah falsafah mengenai pendidikan: "Adalah penting untuk menyedari bahawa kepada kami, wanita, tiada siapa yang tergolong: lelaki atau anak tidak".

Berapa banyak anak mempunyai Monica Bellucci dan Vincent Cassel?

Selama hampir 18 tahun, kehidupan bersama pasangan pawagam Eropah yang paling indah telah berlangsung. Walaupun pasangannya jarang dapat bertemu antara satu sama lain di dalam syarikat, mereka bercita-cita untuk menghabiskan masa lapang mereka dengan empat daripadanya: Monica, Vincent dan dua anak perempuan yang menawan.

Seperti yang dikatakan oleh aktres, sebelum berumur 40 tahun dia hanya tidak bersedia untuk memperoleh anak. Ini walaupun pada 90-an Bellucci sudah berkahwin dengan jurufoto Claudio Carlos Basso. Di samping itu, dia mengaku bahawa sebelum kelahiran anak sulungnya sendiri masih kanak-kanak, semacam egois. Ia tidak semestinya perlu diperhatikan bahawa Monica adalah satu-satunya anak perempuan dari ibu bapanya. Fakta ini dia sering menyebut, menyentuh tema keegoisannya sendiri.

Pada tahun 2004, pada 12 September, keluarga Bellucci-Kassel telah diisi semula dengan ciptaan yang paling manis, putri Perawan. By the way, ini adalah nama India, terjemahan harfiah yang bermaksud "yang datang dari surga." Enam tahun kemudian, pada 20 Mei 2010, keindahan berusia 45 tahun melahirkan Leoni, seorang gadis yang menawan yang kelihatannya pasangan itu berkat dari syurga. Monica berulang kali menyatakan: "Saya tidak percaya bahawa, pada masa itu, saya berjaya melahirkan bayi secara semulajadi".

Kanak-kanak dan keluarga Monica Bellucci

«Seni yang lebih tinggi bagi saya adalah untuk menjadi seorang ibu"- simbol seks, pelakon Itali pernah mengatakan bahawa ibu sepenuhnya mengubah pandangannya. Ia seolah-olah mengubah kehidupan dari kepala ke kaki.

Apabila datang kepada watak-watak anak perempuannya, Monica gembira berkongsi: "The Virgin sangat penasaran. Dia suka belajar bahasa. Kini bercakap bahasa Itali, Perancis dan Inggeris. Dan Leoni sangat taat. Lebih suka menghabiskan masa dengan saya daripada dengan Vincent".

kanak-kanak monica anak-anak Monica Bellucci2 kanak-kanak monica
kanak-kanak monica kanak-kanak Monica Bellucci5 kanak-kanak monica
kanak-kanak monica kanak-kanak Monica Bellucci8 kanak-kanak monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 89 =