Posted on

Alexander Sheps dan Marilyn Carro menunggu anaknya

Pertunjukan TV musim 14 “Pertempuran psikik” sangat menarik bukan hanya kerana ujian yang paling sukar peserta. Ramai yang berminat dalam hubungan dua psikik muda. Dan jika pada mulanya peminat program itu mengesyaki bahawa Alexander Sheps dan Marilyn Carro bersatu hanya demi PR, maka pada akhir musim tidak ada keraguan – segala-galanya serius.

Adakah benar bahawa Alexander Sheps dan Marilyn Carro sedang menunggu anaknya?

Hubungan antara penyihir Estonia dan penyihir Samara tidak berlangsung selama beberapa bulan, memandangkan maklumat itu mula menyebar dengan cepat di kalangan peminat: Alexander Sheps dan Marilyn Carro diam-diam memainkan pernikahan dan merancang kelahiran seorang anak.

Pasangan itu menjawab soalan daripada wartawan bahawa mereka tidak memikirkan perkahwinan dan anak-anak – mereka gembira di sini dan sekarang. Tetapi kata-kata sahaja tidak dapat meyakinkan para peminat, kerana perubahan yang terjadi dengan Marilyn di wajah. Apabila dia membuat keputusan untuk mencuba nasib dalam projek ini “Battle of psikik,” kali kedua datang ke 16 musim, penonton penuh perhatian dan ahli-ahli sihir peminat perasan bahawa gadis itu memakai pakaian yang luas, atas sebab tertentu, untuk menyembunyikan di bawah seorang tokoh model. Di samping itu, adalah jelas bahawa Marilyn telah menjadi lebih cerah dan lebih emosional dalam menanggapi situasi sukar dalam projek itu. Lagipun, semasa kehamilan biasanya berlaku, latar belakang hormon berubah dengan ketara. Gadis itu sendiri mendakwa bahawa ia lebih sukar baginya untuk mengambil bahagian pada kali kedua, kerana dia berjanji ayahnya mengambil tempat pertama, dengan segala cara. Dia juga menambah bahawa, walaupun segala kesukaran, dia berasa lebih kuat di musim 16, dan bertekad untuk pergi ke final.

Kedengarannya tidak begitu meyakinkan – untuk membuktikan bahawa Alexander Sheps dan Marilyn Carro sedang menunggu anak itu, para peminat dapat membentangkan lebih daripada satu foto Marilyn, di mana perut kecil kelihatan jelas. Mereka mengesyaki bahawa kerana mengandung seorang gadis boleh meninggalkan projek itu lebih awal daripada masa. Dan seseorang walaupun mendakwa ditemui sihir diperbetulkan di kedai kanak-kanak, di mana dia memilih kereta sorong. Tetapi Marilyn terus membantah semua khabar angin, mendakwa bahawa dia terlalu dididik untuk memutuskan untuk melahirkan di luar perkahwinan. Walau bagaimanapun, mengenai persoalan wartawan, sama ada ia bersedia menjadi ibu, ahli sihir Estonia berkata: “Saya ingin menjadi seorang ibu dalam masa terdekat. Tetapi anda tahu, bukan kita yang membuat keputusan ini, tetapi kuasa yang lebih tinggi. “

Adakah Alexander Sheps dan Marilyn Carro mempunyai bayi?

Deria mereka tidak menyembunyikan psikik – semua orang tahu bahawa mereka bahagia bersama, tetapi mereka tidak merosakkan butiran kehidupan peribadi mereka. Dan tiba-tiba sebuah gambar muncul di rangkaian di mana Kerr dan Sheps memegang bayi yang baru dilahirkan dan melihatnya begitu lembut bahawa peminat tidak mempunyai keraguan – Marilyn Kerro dan Alexander Sheps telah menjadi ibu bapa! Mungkin, selepas semua, penonton betul, dan Marilyn menyembunyikan perutnya di bawah pakaiannya yang luas? Selain daripada gambar ini, finalis “The Battle of psikik,” yang disiarkan dalam “Instagram” gambar yang menggambarkan bagaimana dia mencium bayi manis. Di bawah gambar itu adalah tandatangan: “Selamat.” Adakah saya perlu meragui bahawa Alexander Sheps dan Marilyn Carro telah berkahwin, dan dia melahirkan seorang waris. Sayangnya, tidak lama lagi ternyata bayi dalam foto itu adalah anak saudara saudara ahli sihir Estonia.

Khabar angin bahawa Marilyn Kerro hamil dari Alexander Sheps belum disahkan lagi, tetapi, seperti yang dikatakan oleh Marilyn sendiri, dia sudah bersedia menjadi ibu. Mungkin “pasukan yang lebih tinggi” yang dikatakan gadis itu akan segera hadir kepada para penyihir muda kebahagiaan keluarga dan yang diinginkan oleh semua bayi.

Marilyn Carro Alexander Sheps Alexander Sheps dan Marilyn Carro
Marilyn dan Alexander tidak suka bercakap tentang kehidupan peribadi mereka Marilyn Carro mengakui bahawa dia sudah bersedia untuk kelahiran anak-anak Marilyn Carro mula menunjukkan lebih banyak emosi pada musim 16
Dalam 16 musim, pertempuran Marilyn dibantu oleh wad Alexander Marilyn Carro dan bayi Marilyn tidak membenarkan membawa perkahwinan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =