Kehidupan peribadi pelakon Holland Rodin | proektdem.com

Kehidupan peribadi pelakon Holland Rodin

Holland dilahirkan sebagai kehidupan peribadi

Seorang pelakon Amerika yang terkenal, binatang berambut merah Holland Rodin bukanlah seorang yang secara aktif bercakap tentang kehidupan pribadinya. Dia adalah dari kategori orang-orang yang menyembunyikan hal ehwal amorous mereka dengan tujuh kunci, tetapi rasa ingin tahu wartawan belum dibatalkan, dan oleh itu masih sesuatu yang kita tahu tentang, dengan siapa dia bertemu sebelum ini dan yang kini dimiliki hatinya.

Kehidupan peribadi pelakon Holland Rodin: hati yang patah, lelaki, cinta

Lydia Martin yang bermain dalam siri belia popular "Wolf Cub" sekali mengaku dalam satu wawancara untuk peminat beliau: "Ia kedengaran sangat aneh, tetapi bilangan lawatan di mana saya berada, boleh dikira pada jari satu tangan. Ya, itu. Justifikasi adalah satu perkara: pawagam adalah segalanya bagi saya, jadi saya tidak mempunyai cukup masa untuk membina hubungan dengan seseorang. " Dan biarlah Holland berkata ini kembali pada tahun 2012, kita tahu bahawa pada tahun 2009 di set siri antara ia dan rakan-rakan Tyler Lee Heklinom sebarang perasaan istimewa. Sekurang-kurangnya di kalangan peminat gadis itu ada khabar angin.

Jadi, pada tahun 2013, pelakon itu menghilangkannya, mengakui bahawa pada tahun 2009 rakan-rakan bersama mereka memutuskan untuk mengatur kedua-dua tarikh buta. Sudah tentu, dengan segelas wain dan suasana romantis, ia berlaku. "Ternyata kita mempunyai persamaan yang sama dari orang yang menganggap kita pasangan, ia menghidupkan kita. Saya suka dia, tetapi sebagai abang, dan sekarang kita bersatu hanya dengan persahabatan yang kuat, "kata Holland.

Tyler Lee Hackling dan Holland Rodin Holland Rodin dan Tyler Lee Hackling Holland Rodin dan Tyler Lee Hackling

Oleh itu, maka peminat berbakat Rodin memutuskan bahawa ia kini dalam status perkahwinan Holland, jelas, anda perlu memasukkan "kawan." Untuk masa yang panjang, menonton bagaimana gadis comel bercakap dengan Ian Boen, sebagai rakan sekerja di set, perlahan-lahan melihat dia, flirts dalam temu bual dengan beliau, banyak datang ke kesimpulan bahawa kedua-dua nampaknya bertemu di luar waktu bekerja. Pada tahun 2014, gadis itu dengan senyuman memberi komen bahawa mereka hanya kawan.

Holland Rodin dan Ian Boen bergambar di depan kamera Holland Rodin sedang makan tengahari dengan Ian Boen Holland Rodin dan Ian Boen disatukan oleh persahabatan

Calon berikutnya untuk lelaki itu adalah Colton Haynes yang tampan, yang, seperti anak muda terdahulu, terpesona oleh karisma, keindahan dan daya tarikan Rodin. Melihat gambar-gambar, di mana kedua-dua mereka memegang satu sama lain dengan tangan dan merenung secara sensitif, tidak mungkin tetapi timbul pemikiran yang mereka temui. Mereka tidak pernah secara rasmi mengumumkan hubungan mereka dan untuk masa yang lama peminat menganggap mereka pasangan. "Kami berkawan dan kami mempunyai persahabatan istimewa," - ini adalah bagaimana pelakon itu memberi komen ringkas mengenai hubungan ini. Selepas musim bunga ini, Haynes membuat pengumuman, mengaku kepada orang ramai bahawa dia adalah gay, segala-galanya jatuh ke tempatnya.

Holland Rodin memeluk Colton Haynes Holland Rodin sedang tidur di bahunya di Colton Haynes Holland Rodin dan Colton Haynes

Calon yang jelas untuk suami Holland Rodin

Akhirnya, peminat yang ingin tahu menyedari perasaan istimewa kecantikan berambut merah itu. Sejak kejatuhan tahun 2013 dan sekarang Holland bertemu dengan pelakon Max Carver dan hanya setahun kemudian di Twitter gadisnya mengakui bahawa dia dalam hubungan.

Max Carver dipilih Holland Rodin Max Carver memeluk Holland Rodin Holland Rodin dalam hitam dengan Max Carver
Holland Rodin sangat cinta dengan pelakon Max Carver Holland Rodin sangat cinta dengan Max Carver Holland Rodin bertemu Max Carver
Holland Rodin dan teman lelakinya Holland Rodin dan Max Carver melakukan selfies Holland Rodin dan Max Carver pada pesta itu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: