Pertumbuhan Jason Statham | proektdem.com

Pertumbuhan Jason Statham

jason statham naik

Kemasyhuran dan populariti datang kepada pelakon selepas 30 tahun, itu apabila ramai menjadi tertarik dalam biografi Jason Statham dan butiran seperti ketinggian, berat badan, tabiat pemakanan bintang pejuang.

Kini, ketinggian dan berat Jason Statham diketahui hampir semua orang, dan biografinya, penuh dengan kecelakaan yang bahagia, diterbitkan dalam penerbitan bergilir dan penerbitan dalam talian yang paling berprestij. Jadi apa yang begitu menarik kepada orang ramai sejarah penubuhannya sebagai bintang filem, mari kita mengetahui.

Permulaan kerjaya bertindak

Cukup aneh, tetapi untuk kejayaannya, Jason terhutang budi kepada latihan fizikal dan angka yang sesuai. Hakikat bahawa pelakon masa depan sejak zaman kanak-kanak terlibat dalam sukan profesional, dan pada usia 12 tahun telah disenaraikan dalam pasukan kebangsaan untuk menyelam. Oleh itu, apabila mengiklankan ejen jenama Tommy Hilfiger memulakan pencarian model baru sukan koleksi mata mereka, perkara pertama yang bergegas ke atlet profesional kacak, antaranya Jason mendapati dirinya. Ini adalah peluang bertuah pertama yang membawa pelakon ke dunia. Sudah menjadi model, sekali lagi, secara kebetulan, Jason bertemu dengan pengarah Guy Ritchie, yang menjemputnya untuk membintangi peranan utama dalam gambar "Kad, wang, dua tong." Selepas penyesuaian filem ini, pelakon menjadi terkenal. Untuk mengukuhkan kedudukannya dalam kerjaya lakonan dan untuk semua untuk menyatukan status pejuang bintang membantunya peranan kedua dalam filem kontroversi "Snatch", di mana Jason mempunyai peluang untuk bekerja pada satu platform dengan apa-apa "jerung" perniagaan persembahan, seperti Brad Pitt dan Benicio Del Toro. Selepas projek ini, kerjaya Jason pergi cepat, dia menjadi salah satu pelakon yang dikenali dan sangat dibayar di Hollywood, yang tidak bercakap hanya kritikan, tetapi seluruh dunia.

Sudah tentu, ia harus diperhatikan bahawa sumbangan besar kepada pembentukan Jason sebagai pelakon membuat penampilan: dengan pertumbuhan 173-175 cm Berat budak yang cantik ini adalah dalam julat 77-83 kg itu. Perlu diperhatikan bahawa walaupun dalam persekitaran yang ideal itu, pelakon itu tidak memberi dirinya untuk berehat: dia kerap melaksanakan audit direka khusus untuk itu, satu set latihan, berpegang teguh kepada diet dan rutin harian. Jason praktikal tidak menggunakan karbohidrat, dan sama sekali enggan makan selepas tujuh malam - peraturan ini tidak boleh dipersoalkan untuk pelakon.

Jayon Statham sentiasa dalam keadaan yang hebat Jason Statham dan kekasihnya Kelly Brook Jason Statham adalah atlet profesional
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: