Posted on

Greets sweetshot - asas yang sangat baik untuk imej fesyen

Kue kering abu-abu adalah perkara yang universal dan asas, berdasarkan yang mana mungkin untuk mencipta buku tampan yang bergaya yang akan merasakan untuk wanita kategori umur yang berbeza dan dengan keistimewaan yang luar biasa dalam pakaian. Ia sempurna digabungkan dengan pejabat, dan setiap hari, dan dengan perkara-perkara malam.

Sweatshirt kelabu perempuan

Adalah penting untuk diingati bahawa baju kancing abu-abu untuk seorang gadis adalah sesuai untuk bergabung dengan seluar, skirt, seluar pendek dan seluar jeans. Banyak elemen almari pakaian ini keliru dengan baju baju, jumper. Ia adalah masa untuk meletakkan semua mata di atas “e”:

 • kelabu, putih, hitam atau apa-apa warna lain sentiasa dibuat daripada pakaian rajut kapas, bahagian bawah mempunyai kekasaran ciri;
 • terdapat bahu yang tergelincir dan garisan potong yang licin;
 • lengan sering raglan;
 • tidak ada pengikat, atau semua jenis unsur hiasan, tudung, poket atau tali;
 • garis leher bulat;
 • dalam sweetshort klasik di bawah cutout anda boleh melihat sisipan segitiga kecil.

Sekarang dunia fesyen sedang berkembang dengan pesat, dan jangan terkejut jika anda melihat baju abu-abu yang berwarna kelabu dengan kepingan logam, trim logam, dengan bahu terbuka, cetakan haiwan dan jalur, dengan kolar yang tinggi. Jenama moden menghasilkan pakaian ini dengan jalur bersulam, lengan yang subur, memberi kewanitaan kepada mana-mana imej. Adakan perkara crap? Beri perhatian kepada pukulan swiss yang dipotong kelabu dalam gaya yang terlalu besar. Adakah anda mahu sesuatu yang asal? Lihatlah sedikit perkara dengan imej Mickey Mouse yang provokatif, dengan luka di belakangnya atau dengan kolar tinggi.

sweatshot abu-abu perempuan

Sweatshirt kelabu perempuan

sweatshot abu-abu untuk gadis

Sweater Kelabu Bergaya

kelabu dan seluar jeans kelabu

Gray Nike Sweatshirt

Jenama yang terkenal tidak berhenti untuk memuaskan pelanggan dan pelanggannya: setiap tahun ia meningkatkan bukan sahaja reka bentuk, tetapi juga teknologi untuk membuat pakaian, memperkenalkan sesuatu yang baru. Nike Sweatshot Nike sentiasa dijahit dengan ciri-ciri berikut:

 1. Dri-FIT akan membolehkan anda menyesuaikan kelembapan produk. Teknologi ini mempromosikan penyejatan cepat kelembapan dan peluh. Kulit tetap kering, dan atlet berasa selesa sepanjang hari. Akan berjalan pada waktu pagi? Pada musim bunga musim sejuk, letakkan baju sejuk kelabu dari Nike dan lihat sendiri keberkesanan Dri-FIT.
 2. Therma-FIT adalah fabrik penebat panas yang mempunyai berat ringan, tidak membenarkan udara dingin melaluinya.
 3. Storm-FIT adalah fabrik “bernafas” yang berventilasi. Pasang pakaian ini semasa mendaki gunung atau aktif bermain sukan dan lihat sendiri bahawa Storm-FIT memberikan perlindungan daripada penembusan bukan sahaja hujan, salji, tetapi juga menyumbang kepada penyejatan cepat.
 4. Clima-FIT adalah pakaian tunggal yang tidak melekat pada badan sebaik sahaja anda mula berpeluh. Ia memberikan rasa kesejukan sambil mengekalkan suhu semulajadi anda. Ini semua mungkin disebabkan oleh hakikat bahawa di antara kain dan badan ada lapisan udara hangat yang sentiasa diadakan di dalam pakaian.

nike sweatshirt nike

Gray Nike Sweatshirt

berkaki kelabu

Suite Saluran Pulau Grey

Pada mulanya, jenama itu mempopularkan perkara-perkara pawagam. Hooligans sentiasa berpakaian di Pulau Batu. Jika sebelum ini dipuja oleh banyak peminat jenama Stone Island yang dibuat secara eksklusif pakaian lelaki, sekarang pulau kelabu bergaya Stone Island boleh dibeli oleh setiap wanita cantik. Apa yang menarik pakaian jenama Itali ini? Dan inilah yang:

 • fabrik berkualiti tinggi;
 • reka bentuk asal yang membantu mengekspresikan keperibadian fashionista;
 • teknologi unik, di mana semua produk kelas premium dibuat;
 • keupayaan untuk menyelamatkan dari cuaca buruk;
 • lambang patch yang diketahui atau, seperti yang dipanggil, tampalan, sama ada dengan kompas, atau ikon NATO, “angin naik”.

pulau batu kelabu dusun kelabu

Suite Saluran Pulau Grey

sweatshot abu-abu bergaya

Dengan apa yang memakai baju kasa kelabu?

Tidak percaya bahawa menggunakan kancing kelabu dengan mudah, anda boleh membuat busur feminin? Rok untuk membantu anda. Duet yang sempurna akan menjadi sukan atas dan panjang kulit midi panjang. Di kakimu, letakkan pada kasut. Tambahan pakaian kelabu yang harmoni akan menjadi perkara hitam dan putih. Jika anda mahu, letakkan baju kait seluar jeans di atasnya adalah permadani. Di kaki sesuai untuk mencari kasut.

Imej dengan baju berwarna kelabu berubah menjadi hebat dan feminin jika anda menambahnya:

 • skirt pendek dan kasut kasar (bahagian atas kebesaran);
 • skirt yang cerah dengan bot atau slip (idealnya, jika dari bawah sweater memintik kolar kerja terbuka baju);
 • “Pensil” sedikit lebih lama daripada but lutut dan buku lali pada warna skirt;
 • seluar pendek disingkat, menyempitkan atau longgar dengan kombinasi kemeja, aksesori, kasut, bot, but, loffers;
 • seluar kulit dan kasut kasar;
 • sweatshot abu-abu dan jeans dari mana-mana model melengkapi sandal dengan tumit, gelang dan rantai.

dengan apa yang memakai sweatshot abu-abu

Gabungan bergaya dengan sweatshot abu-abu

imej dengan selipar abu-abu

Busana harian yang bergaya dengan sweater kelabu

sweatshot abu-abu perempuan

Sweaterhiru kelabu tanpa cetak

Ini adalah versi klasik yang telah menjadi popular dengan ramai orang, yang dengan sempurna digabungkan dengan baju, skirt, seluar jeans, seluar dan seluar pendek, dihiasi dengan pelbagai jenis pakaian, ruffles, perforasi, rhinestones, dengan pelbagai cetakan. Sekiranya kita bercakap mengenai aksesori, bros pada swatch kelabu akan kelihatan bergaya dan sangat cantik. Ia boleh menjadi sejenis elemen kreatif, memberikan imej anda individualiti dan keaslian.

sweatshirt kelabu tanpa cetak

Sweaterhiru kelabu tanpa cetak

kelabu dan seluar jeans kelabu

Sweatshirt bergaya abu-abu tanpa cetak

sweatshot abu-abu bergaya

Sweaterhir kelabu dengan cetak

Stylists sweatshot berwarna kelabu disyorkan untuk menggabungkan dengan warna berikut:

 • warna merah jambu lembut;
 • kardus, karmin, bordeaux;
 • oren;
 • kuning cerah;
 • warna hijau hangat (pistachio, shanty);
 • sejuk hijau (konifer, patina);
 • biru;
 • ungu;
 • coklat;
 • kuning air, putih, krim, susu.

kelabu dengan kelabu

Sweaterhir kelabu dengan cetak

suis kelabu muda

Sweatshirt bergaya abu-abu dengan cetak

dengan apa yang memakai sweatshot abu-abu

Gunting kelabu dengan bunga

Motif bunga hanya tidak keluar dari fesyen. Mereka dengan setiap musim mendapat lebih popular daripada mana-mana cetakan lain. Gunting kelabu, dihiasi dengan corak musim bunga yang halus, akan memberikan kesegaran, roman, gaya dan gaya anda. Stylists mengesyorkan supaya tidak memakai bahagian atas dan bawah pada masa yang sama, dihiasi dengan susunan bunga. Biarkan keindahan ini dihiasi dengan satu perkara.

sweater kelabu dengan bunga

Sweatshot abu-abu dengan bunga

berkaki kelabu

Sweatshirt kelabu dengan cetakan bunga

kelabu dengan kelabu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 53 =