Posted on

jenama seluar

Jenama pakaian yang lebih rendah diketahui oleh semua gadis yang ingin selalu cantik, menggoda dan seksi. Setiap syarikat menawarkan beberapa garisan dobi, yang berbeza dari segi bahan yang digunakan, pilihan pakaian, gaya, keterbukaan. Oleh itu, mana-mana wanita boleh memilih apa yang paling disukainya.

Jenama seluar wanita elit

Ramai kanak-kanak perempuan pasti walaupun mereka mempunyai pakaian atau seluar jeans yang mudah dengan baju T-shirt, seluar itu mestilah jenama berkualiti tinggi dan mewah. Ia berada dalam set yang lebih rendah bahawa fashionista akan merasa yakin dan santai. Jadi, jenama seluar mahal:

 1. Prima Donna – Jenama lingerie mewah yang terkenal. Dia menjadi terkenal dengan seluar dalam yang indah untuk wanita dengan payudara besar.
 2. jenama pakaian1 jenama pakaian2 jenama pakaian dalam3
 3. Le Mystere – sebuah syarikat Amerika dengan nama Perancis yang menghasilkan seluar lancar elit. Terutama dihargai adalah kebolehan yang selesa dan selesa dari pakaian, yang diperoleh melalui penggunaan corak yang mengambil kira semua ciri-ciri fisiologi wanita.
 4. jenama linen4 jenama pakaian dalam5 jenama linen6
 5. Wonderbra – sebuah syarikat yang terkenal untuk menjahit pakaian dalam yang cantik dan selesa. Dikenali dengan penyelesaian segarnya dalam bidang reka bentuk dan model yang sangat baik dalam angka itu. Berfokus pada gadis muda.
 6. jenama seluar7 jenama underwear8 jenama beg pakaian9
 7. Batters and Snatch – untuk para peniaga yang bekerja sungguh-sungguh. Semua model seluar dan kolar dari syarikat mewah Inggeris ini adalah buatan tangan.
 8. jenama linen10 jenama pakaian 11 seluar dalam jenama12
 9. Agent Provocateur – Satu lagi jenama elit yang terkenal. Linen, korset dan minyak wangi syarikat ini mencipta imej seragam kecantikan yang menggoda dan seksi.
 10. jenama pakaian 13 seluar dalam jenama14 jenama pakaian 15

Jenama seluar dalam popular

Jenama terbaik dalam seluar wanita tidak perlu berada dalam segmen mewah, dan model mereka tidak semestinya perlu membayar kekayaan. Di antara jenama bajet terdapat juga banyak syarikat yang terkenal, terkenal dengan kualiti dan reka bentuk seluar dalam mereka. Pertimbangkan senarai jenama pakaian dalam:

 1. Rahsia Victoria – Mungkin jenama lingerie Amerika yang paling popular, menawarkan pemilihan model yang luar biasa untuk rumah, pakaian harian. Juga mereka boleh mencari pelbagai pilihan pakaian renang dan pakaian sukan.
 2. jenama pakaian16 jenama pakaian 17 jenama pakaian18
 3. Incanto – paviliun perdagangan jenama ini boleh didapati di hampir mana-mana bandar. Pembeli menghargainya kerana pilihan dan pilihan seluar yang berkualiti dan luas.
 4. jenama pakaian 19 jenama pakaian 20 jenama pakaian21
 5. Intimissimi – Model syarikat ini menggabungkan kemudahan, reka bentuk dan kualiti tertinggi.
 6. jenama underwear22 jenama pakaian 23 jenama pakaian24
 7. MilaVitsa – Mungkin pengeluar pakaian paling terkenal dari Eropah Timur.
 8. jenama underwear25 jenama pakaian26 jenama pakaian28
 9. Grandissima – jenama lain yang dikehendaki bukan hanya dengan kualiti yang sangat baik, tetapi juga harga yang sangat demokratik.
 10. beg pakaian28 jenama pakaian29 jenama underwear30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 31