Posted on

jenis blaus

Malah keindahan yang paling bergaya tidak boleh menyebutkan semua jenis jaket yang terdapat dalam almari pakaian mereka. Dan dalam hal ini berguna untuk difahami, kerana ada hal-hal yang dengan mudah akan menekankan martabat anda dan ada hal-hal yang anda tidak keberatan menolak, agar tidak memanjakan imej yang anda buat.

Jenis jaket wanita dan nama mereka

 1. Turtleneck. Sweater ini nipis, badan yang ketat, sekali lagi pada puncak populariti. Dia mesti berada di dalam almari bagi mereka yang perlu memendekkan leher secara visual, gadis yang ingin menekankan keanggunan tangan tipis, akhbar elastik, serta wanita fesyen dengan sikap ideal.
 2. jenis jaket 10 jenis jaket 11 jenis jaket 12
 3. Sweater. Tidak kurang jenis jaket yang menarik adalah kardigan, yang pasti dapat dijumpai pada gadis-gadis yang memuja gaya kasual. Sweater rajutan percuma ini sesuai untuk pemilik tokoh berbentuk pir, dan juga satu jam. Selebihnya harus menyediakan sejumlah nuansa.
 4. jenis jaket 13 jenis jaket 14 jenis jaket 15
 5. Jaket. Ia boleh dibuat dalam gaya yang berbeza: klasik, setiap hari dan banyak lagi. Lebih banyak jaket dipendekkan, dan sebaliknya, memanjang, dengan kolar dan tanpa, garis leher yang dalam dan cetek. Berbagai macam ini membantu setiap fashionista mengambil sesuatu yang akan membantu untuk lebih tepat menyatakan keperibadiannya.
 6. jenis blaus 16 jenis jaket 17 jenis jaket 18
 7. Sweater. Nampaknya, bukan jumper sweater yang sama? Tetapi dalam industri fesyen pakaian ini adalah salah satu jenis pelompat ketat yang dibalut yang dibezakan oleh hiasan, warna dan panjangnya. Dengan mereka, anda boleh membuat rupa romantis, bandar, pejabat dan sukan.
 8. jenis jaket 19 jenis jaket 20 jenis jaket 21
 9. Jaket. Jika jaket itu boleh dibuat dalam apa-apa gaya, maka dalam hal ini hanya klasik yang ketat sesuai. Jaket adalah satu dan dua payudara. Dengan cara ini, memilih elemen almari pakaian ini, adalah penting untuk tidak lupa bahawa gadis-gadis dengan pinggang tinggi ke muka pakaian yang memanjang, dan para pemilik bentuk yang mengagumkan adalah jaket ketat dengan garis leher bulat.
 10. jenis jaket 22 jenis jaket 23 jenis jaket 24
 11. Cardigan. Ia adalah sweater rajutan, yang boleh dengan butang atau dengan bau, kebesaran atau dipasang. Pakaian ini tidak mempunyai kerah. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, model popular dihiasi dengan unsur kelenturan atau jacquard.
 12. jenis jaket 25 jenis jaket 26 jenis jaket 27
 13. Poncho. Pakaian jenis ini dengan sempurna menyembunyikan kelemahan angka itu, tetapi ia juga kelihatan hebat pada pemilik parameter yang ideal. Poncho boleh dijahit dari jersi nipis atau dari benang panas tebal.
 14. jenis jaket 28 jenis jaket 29 jenis jaket 30

Jangan lupa tentang trend terkini

Setelah selesai membongkar versi jaket, penting untuk menyebutkan trend fesyen yang diperintah oleh fesyen-Olympus. Mengamati mereka semasa penciptaan pakaian, mendapatkan imej kecantikan yang tiada tandingan:

 • cardigan dengan lengan panjang memakai pakaian tanpa lengan;
 • turtlenecks dalam seluar atau skirt dengan pinggang berlebihan;
 • dalam baju sejuk fesyen warna-warna terang: merah, kuning, hijau, bunga jagung, oren, biru;
 • cetakan: geometri, abstrak, bunga, haiwan.
jenis jaket 1 jenis jaket 2 jenis jaket 3
jenis jaket 4 jenis jaket 5 jenis jaket 6
jenis jaket 7 jenis jaket 8 jenis jaket 9

1d5 5d4 34f 098 bd5 5f6 fa4 36f 9b2 4d8 bd6 9e2 f31 058 339 4b3 4f9 3e5 63d b5e c68 8eb 300 8f3 dfc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *