Posted on

Kasut hitam dengan tumit - dengan apa yang perlu dipakai dan cara membuat imej fesyen?

Kelebihan utama palet warna klasik adalah serba boleh. Terutamanya kecenderungan seperti ini dapat dikesan dalam koleksi kasut wanita. Tumit hitam adalah pilihan bergaya yang sesuai dengan jenis penampilan, angka, gaya pakaian, melengkapkan busur dengan sentuhan keanggunan dan penghalusan.

Kasut bertumit tinggi hitam yang bergaya

Dalam koleksi terakhir aksen utama pereka yang dibuat pada kewanitaan dan seksualiti. Pereka fesyen percaya bahawa sifat semacam itu mestilah digabungkan dengan kepraktisan dan kemudahan kasut. Kemudian seluruh imej akan yakin dan tidak biasa. Hari ini yang paling popular adalah idea reka bentuk sedemikian:

 1. Kasut suede hitam dengan tumit. Lembut, tetapi bahan tahan lama dalam warna gelap kelihatan sangat elegan dan menarik. Pilihan ini telah mendapat populariti lebih daripada produk kulit standard, kerana kewanitaan dan penghalusan.
 2. Kasut tumit tinggi suede hitam

 3. Hidung tajam. Pointy sebelum ini menjadi penyelesaian yang bergaya terutama untuk wanita perniagaan yang yakin dan bebas. Pereka menawarkan versi monoton atau pelbagai kemasan sock yang menarik – pendakap logam, bahan gabungan dan sebagainya.
 4. kasut hitam fesyen dengan tumit

 5. Perforasi. Melalui corak pada model gelap monokrom sentiasa kelihatan menarik. Walau bagaimanapun, ini juga merupakan unsur fungsional yang menggalakkan peredaran udara yang baik.
 6. tumit hitam wanita

 7. Kulit reptilia. Trend trend pada musim-musim terkini adalah bahan sempit yang menghantar tekstur kulit ular, buaya dan amfibia lain.
 8. Kasut kulit hitam dengan tumit

Kasut bertumit tinggi hitam

Jika anda mencari penyelesaian yang bergaya dengan imej yang sangat menekankan keyakinan, seksualiti dan kewanitaan, maka pilihan terbaik adalah daya angkat yang tinggi. Perincian seperti dalam ensemble umum boleh bertindak bukan sahaja sebagai penambahan, tetapi juga sebagai aksen asli. Segala-galanya bergantung pada reka bentuk kasut:

 1. Kasut tumit tinggi hitam. Versi klasik kaki tertutup pada rambut tajam tinggi nipis tetap menjadi yang paling popular. Bergaya adalah kasut suede hitam dengan tumit tinggi dan varian kulit paten.
 2. kasut pam kasut hitam

 3. Gabungan dengan platform. Gabungan popular pada musim-musim terkini telah menjadi sebuah ensemble dengan asas di bawah kaki beberapa sentimeter. Dalam fesyen, satu-satunya yang tersembunyi tebal dan versi dengan sempadan yang jelas atau platform warna yang berbeza.
 4. kasut hitam suede tinggi

 5. Outsole traktor. Memandangkan tidak praktikal terlalu tinggi peningkatan, keyakinan dan kebolehpercayaan imej akan menambah asas pelepasan.
 6. kasut bertumit tinggi hitam

Kasut bertumit tinggi hitam

Penyelesaian yang sama, yang dengan ketara menggerakkan kancing nipis ke tempat kedua, tetap menjadi kasut tebal dan besar-besaran. Pilihan ini kelihatan lebih menarik dan lebih stabil, yang mempengaruhi keyakinan imej dan gaya hidup. Pereka menawarkan kasut bertumit tinggi hitam dan pilihan yang rendah. Terutama model yang popular pada tong laras besar. Dan untuk menarik perhatian, lebih baik untuk mengekalkan gaya dengan peningkatan kontras di rhinestones, dengan trim emas, bahan telus dan sebagainya.

kasut bertumit tinggi hitam

Kasut bertumit tinggi hitam

kasut hitam dengan tumit tebal

Tumit tinggi hitam dengan hidung terbuka

Hentai jari kaki yang dibuka secara terbuka menambah kesegaran, belia, keaslian. Dalam kes ini, klasik yang ketat sudah rosak, tetapi secara umum reka bentuk kelihatan kemas dan laconic. Tumit hitam wanita dengan bahagian depan terbuka sering ditambah dengan tumit terbuka. Walau bagaimanapun, kombinasi ini tidak relevan untuk beberapa musim, terutamanya untuk arah yang ketat. Jari berkerut kelihatan menarik dengan gaya tertutup pada pergelangan kaki. Untuk tidak mengelirukan model itu dengan but buku lali, seringkali trim itu terdiri daripada cutouts yang menarik di bahagian atas atau sisi.

tumit tinggi hitam dengan hidung terbuka

Tumit tinggi hitam dengan hidung terbuka

tumit hitam wanita

Kasut hitam lacquered dengan tumit

Haus paling indah, tetapi universal bagi busur mewah dan setiap hari adalah dianggap produk kulit berkilat. Hitam kasut kulit paten dengan tumit pada masa yang sama melengkapkan imej dan dianggap sebagai elemen hiasan. perhiasan logam Harmony kelihatan bijak pada pepejal bahan – rantai, kancing, rivet, dan lain-lain. kulit paten adalah relevan untuk gaya klasik yang ketat dan reka bentuk dengan kezhualnymi atau romantis butiran – Tractor tunggal platform tumit tebal.

kasut hitam lacquered dengan tumit

Kasut hitam lacquered dengan tumit

Kasut kulit paten hitam dengan tumit

Kasut tumit tinggi hitam dengan tali

Tali bukan hanya sepatu kasut yang mudah dan boleh dipercayai di kaki, tetapi juga elemen cantik yang menarik perhatian. Yang paling mudah ialah gelang di sekeliling pergelangan kaki. Pilihan sedemikian ditunjukkan dalam bentuk yang luas dan sempit, ditambah dengan hiasan faktur terang atau tanpa ia. Ia adalah model model yang menarik dan asli dengan beberapa abah-abah di sekeliling kaki, diagonal pada pergelangan kaki, saling berkait. Yang paling praktikal dan selesa adalah kasut bertumit hitam dengan tali.

kasut tumit tinggi hitam dengan tali

Kasut tumit tinggi hitam dengan tali

kasut bertumit hitam dengan tali

Kasut hitam dengan tumit kecil

kasut rendah menjadi pilihan yang mudah, yang, dan juga naik tinggi, menekankan kecanggihan dan keanggunan rupa, kaki langsing dan gaya berjalan anggun, tetapi lebih tahan menjejaskan keyakinan imej dan mood secara umum. Terutamanya model berkenaan pada tumit rendah untuk fesyen adalah dianggap tinggi. Dan yang paling popular dalam rekaan fesyen moden adalah idea-idea seperti:

 1. Horseshoe. Satu penyelesaian win-win untuk apa-apa gaya adalah asas yang rendah di bawah tumit tidak lebih daripada lima sentimeter. Perincian sedemikian kelihatan lebih hiasan daripada berfungsi.
 2. kasut bertumit hitam

 3. Tumit kucing. Alternatif asal untuk gelas elegan adalah tumit kecil dalam bentuk piramid terbalik. Yang paling bergaya adalah kasut hitam dengan tumit kecil.
 4. pam hitam dengan tumit kecil

 5. Cube. Bentuk persegi tiga dimensi masih menyampaikan kekakuan dan kekangan dalam kombinasi dengan kepraktisan dan kebolehpercayaan. Kubus adalah relevan untuk kedua-dua gaya tertutup dan bahagian atas terbuka.
 6. kasut hitam dengan tumit kecil

Dengan apa yang memakai kasut hitam dengan tumit?

Dengan memperhatikan pewarna klasik yang membosankan, kasut gelap adalah universal untuk apa-apa gaya almari pakaian dan warna. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk memahami bahawa penyelesaian seperti itu boleh menambah konservatisme dan tahun-tahun tambahan pada usia atau menjadi sekeping bergaya dan seksi. Untuk mencapai kualiti terkini, kasut hitam pada tumit dilengkapi dengan beg dalam warna yang sama. Ensemble ini akan bebas daripada kombinasi lain. Ia mungkin dan gabungan dengan aksesori dengan cetakan, di mana warna gelap akan menjadi yang utama.

dengan apa yang memakai kasut hitam dengan tumit

Imej bergaya dengan tumit hitam

kasut hitam dengan tumit

Tumit hitam dan seluar jeans

Penyelesaian yang paling praktikal dan feminin adalah ensemble kasut gelap dengan seluar denim. Dalam kes ini, anda boleh memilih seluar jeans biru atau biru, model warna atau cetakan. Yang paling berkaitan dengan mana-mana model akan menjadi kasut kulit hitam dengan tumit. Apabila memilih gaya jeans, penyelesaian menang-menang akan kurus atau klasik kurus. Penekanan pada kasut akan membantu membuat potong pendek. Dan keaslian dan kebiasaan pemiliknya akan menunjukkan gabungan kasut yang ketat dan teman lelaki percuma, ditambah dengan pintu dan lubang.

kasut tumit tinggi hitam dan seluar jeans

Tumit hitam dan seluar jeans

Kasut kulit hitam dengan tumit

Kasut tumit tinggi hitam dengan pakaian

Penyempurnaan ideal model gelap pada peningkatan halus akan berada dalam gambar dengan pakaian yang paling feminin. Reka bentuk klasik sesuai dengan gaya, tetapi kombinasi yang paling popular adalah idea-idea sedemikian:

 1. Gaya perniagaan. Tumit hitam klasik adalah ideal untuk ensemble dengan pakaian seksi yang seksi dan ketat. Model sedemikian akan sesuai dengan saraf pejabat pada musim panas.
 2. kasut tumit tinggi hitam dengan pakaian

 3. Romantik. ketat gaya kasut tertutup anggun dan cantik melengkapkan pendek terbang lemak memotong sederhana bahagian panjang dan maxi pakaian dihiasi, tinggi waisted skirt simetri.
 4. kasut tumit tinggi hitam klasik

 5. Kazehal. Untuk gaya harian sering sukar untuk mencari sesuatu yang asal, tetapi dalam reka bentuk yang sama. Oleh itu, klasik akan menjadi pilihan yang tepat untuk pakaian rajut, hoodies, baju panjang dan lain-lain.
 6. dengan apa yang memakai kasut hitam dengan tumit

Tumit tinggi hitam dengan kot

Objek ketat almari pakaian klasik selalu kelihatan harmonis antara satu sama lain. Oleh itu, kasut hitam yang indah pada tumit sesuai dengan gaya mantel apa pun. Walau bagaimanapun, ia akan menjadi lebih menarik dan ekspresif untuk melihat apa-apa penyelesaian dengan pakaian atas cahaya, penyelesaian terang dan cetakan. Anda boleh memilih reka bentuk yang luar biasa, contohnya notch bertekstur atas, pinggir kelegaan, lengkung atau kasut melengkung.

kasut tumit tinggi hitam yang indah

Tumit tinggi hitam dengan kot

kasut tumit tinggi hitam dengan kot

Kasut hitam petang dengan tumit

Kasut gelap sentiasa berjaya menyiapkan bawang elegan. Walau bagaimanapun, dalam pereka musim baru-baru ini telah menegaskan model-model seperti digabungkan dengan almari pakaian warna dalam atau gelap. Bahawa kasut anda adalah universal untuk setiap pakaian yang elegan, perlu memilih salah satu dari tren yang dicadangkan:

 1. Model Lacy. Seorang gadis dalam kasut bertumit hitam yang diperbuat daripada kain renda lutut selalu menarik perhatian dan menekankan bukan sahaja penghalusan, tetapi juga kewanitaan, kelembutan dan pada masa yang sama seksualiti.
 2. kasut hitam malam dengan tumit

 3. Rhinestones dan batu. Hiasan hiasan akan sesuai dengan sebarang imej petang.
 4. kasut hitam fesyen dengan tumit

 5. Pinggir. Rumbai cantik pada tumit atau tali sesuai untuk pakaian sehari-hari. Tetapi pada waktu petang, hiasan ini akan menjadi elemen yang menarik dan asli.
 6. tumit hitam wanita

 7. Kasut yang luar biasa. Untuk ensembles elegan, ia popular untuk memilih mana-mana varian bukan standard – idea telus, logam, bentuk melengkung dan lain-lain.
 8. kasut hitam dengan tumit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 84 =