Posted on

Rok renda - dengan apa yang perlu dipakai dan cara membuat imej yang paling bergaya

Dalam koleksi mana-mana wakil seks adil semestinya mempunyai sekurang-kurangnya skirt yang paling mudah. Tetapi jika anda bukan peminat minimalism, almari pakaian anda harus mempunyai pakaian feminin yang tak terhingga - renda renda.

Renda renda

Renda dipanggil bahan mesh lut, yang terdiri daripada garis thread, yang membentuk corak khas. Sejak penubuhannya, ia telah melakukan tugas penting - memberi, di samping romantis dan kecantikan maksimum. Skirt dengan renda 2017 mempunyai fungsi yang sama, mereka dengan ketara melembutkan keterukan perniagaan atau memberikan kelembutan kepada gaya jalanan.

Penggunaan fabrik terbuka dalam pakaian moden adalah cara yang jelas dan berkesan untuk mengisytiharkan kerentanan dan kerapuhannya di dunia di mana wanita secara beransur-ansur mengambil tampuk pemerintahan dalam pelbagai bidang kehidupan dengan tangan mereka sendiri. Pernahkah anda perhatikan trend yang sangat baik untuk mengelakkan busur yang agresif yang memihak kepada kelembutan yang luar biasa? Sebuah skirt dengan renda seperti tidak ada yang memenuhi keperluan ini, jadi mengabaikan trend trend ini tidak berbaloi.

skirt renda
skirt dengan renda 2017

Rok yang bergaya dengan renda

Dan walaupun renda dikaitkan dengan alam semulajadi dan tidak biasa, pada musim ini, komponen halus dapat menghiasi sebarang subjek almari pakaian. Bahan ini menarik bukan sahaja pada musim panas, ia mungkin untuk menambah imej pada musim sejuk. Melawan corak, guipure sesuai dengan gaya jalan yang tidak konvensional, yang menekankan kewanitaan yang berperang.

Openwork baik dalam penyelesaian warna apa pun. Hitam adalah universal, kerana ia mudah digabungkan dengan perkara-perkara lain. Renda renda putih sempurna pada musim panas, dan sebagai sebahagian daripada set elegan juga bagus. Sekiranya kita bercakap mengenai skirt, maka gipsi ini sesuai dengan semua trend semasa hari ini:

 1. Salah satu variasi yang paling bergaya adalah model pensil.
 2. Renda sempurna melengkapkan produk denim.
 3. Versi menarik, apabila skirt dihiasi dengan azure di bahagian bawah.
 4. Dalam gaya lace-up renda sering sangat menyerlahkan.
 5. Mereka yang suka berbeza dengan gaya, akan suka dengan kulit dan guipure.
 6. Model feminin yang sangat melenting.

skirt bergaya dengan renda

Rok yang bergaya dengan renda

skirt renda putih
skirt dengan renda

Rok pensil renda

Gaya pensil yang mudah tetapi berkesan dihargai oleh wanita fesyen untuk peluang untuk menyerlahkan lengkung yang menarik dari tubuh mereka sendiri. Dalam prestasi lacy, model adalah perwujudan yang halus dari kewanitaan dan gaya. Pada musim ini, para pereka memperhatikan rok pensil sebagai salah satu trend utama, yang mempunyai kepentingan sejagat.

Hari bekerja, pasangan pelajar atau pertemuan dengan rakan-rakan - semua ujian hidup ini, rok pensil dengan renda berdiri dengan penghormatan:

 1. Komponen openwork membuat model yang sangat elegan untuk acara sosial atau mesyuarat perniagaan.
 2. Dan jika anda peminat gaya jalanan, memakai kasut akan mencairkan bawang dengan sentuhan keanggunan dan kesegaran.
 3. Blouse, atas, T-shirt atau jaket - semua ini digabungkan sepenuhnya dengan potongan bergaya, menjadikan anda seorang fashionista, tidak ketinggalan trend semasa.

renda pensil renda
pensil skirt dengan renda

Rok denim dengan renda

Denim dianggap sebagai bahan yang sukar dan sedikit sebanyak kejam. Bersempena dengan rok jins komponen guipure mengambil kewanitaan dan romantisisme istimewa. Ini selaras dengan perhatian sebagai salah satu trend utama untuk haluan harian dan set elegan. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa lacework melengkapkan dengan baik dengan produk apa-apa potongan.

Produk denim dengan renda mempunyai pelbagai variasi:

 1. Versi yang paling popular ialah hiasan di bahagian bawah hem. Ia boleh menjadi rim satu lapisan atau berbilang lapis.
 2. Warna dan warna jeans boleh menjadi yang paling pelbagai, walaupun kombinasi yang berjaya adalah renda renda biru atau biru, dihiasi dengan sisipan putih.
 3. Model yang menarik dengan reka bentuk separa dalam guipure, sebagai contoh, saku atau sisipan di sisi.
 4. Model lembut hampir dihiasi sepenuhnya dengan bahan lut.

skirt denim dengan renda
skirt renda biru

Skirt dengan renda di bahagian bawah

Hampir setiap tahun di catwalks berkilat skirt elegan yang indah, dipangkas di bahagian bawah dengan lapisan renda elegan. Untuk kegembiraan wanita fesyen yang bersungguh-sungguh mengikuti trend semasa, pereka terkenal telah memilih jalan menuju romantisisme dan penghalusan sebagai trend utama. Lebih-lebih lagi, jenis hiasan ini harmoni sesuai dengan hampir semua gaya yang anda suka.

Renda di bahagian bawah skirt berbeza:

 1. Sudah lebih daripada sekali disebutkan pensil skirt dengan renda di bahagian bawah, sebagai pilihan yang paling serba boleh.
 2. Model Splashed adalah baik jika anda mahu mengkhianati imej coquetry.
 3. Panjang mini dipilih oleh keindahan yang berani dan yakin.
 4. Produk kain wol atau fabrik, dihiasi dengan guipure, sesuai di luar musim atau di musim sejuk.
 5. Untuk bawang musim panas, pilih item dari sifon, sutera atau pakaian rajut.
 6. Opsyen, apabila warna kain utama bertepatan dengan warna guipure, adalah baik jika anda lebih suka top yang hebat.
 7. Jika keperluan anda adalah bahagian yang menarik, berikan keutamaan kepada versi apabila nada fabrik dan renda berbeza.

skirt dengan renda di bahagian bawah

Skirt dengan renda di bahagian bawah

pensel skirt dengan renda di bahagian bawah
rok midi diperbuat daripada renda

Rok renda, matahari

Merasakan darah diraja khas akan membantu skirt ramping dan elegan, matahari dengan renda. Ini bukan pilihan untuk memakai setiap hari, jadi ia adalah ekspresif dan berwarna-warni. Walau bagaimanapun, model yang menarik, begitu serupa dengan tutu balet, akan membantu anda membuat busur asli jika anda menambahnya dengan jaket kulit, baju denim atau jaket, kasut atau goatea. Kasut dengan jepit rambut dan blaus cantik - pilihan di jalan keluar. Model ini sangat baik, di mana angsa api muncul pada lapisan gelap dan begitu juga sebaliknya.

renda skirt matahari
skirt dengan renda

Skirt dengan renda dalam gaya boho

Menyebarkan kebebasan dalaman dan kecerahan gaya boho ekspresi diri - ini adalah jenis falsafah cara hidup. Dan jika anda seorang peminat bohemian bergaya, di dalam almari pakaian anda terdapat sesuatu yang klasik - skirt berbingkai pelbagai hingga ke lantai, warna-warna atau monophonic. Renda renda sesuai dengan konsep boho. Guipure melengkapkan banyak ruffles produk yang diperbuat daripada linen, denim atau bulu.

skirt dengan renda dalam gaya boho

Rok kulit dengan renda

Eksperimen cinta alam yang tegas, jadi gabungan yang luar biasa, walaupun bercanggah dengan skirt kulit yang menggugah dengan renda akan mempunyai keinginan mereka. Bingkai terbuka sedikit melembutkan kelenturan dan kualiti pakaian kulit tanpa kompromi, menjadikannya tak tertandingi bergaya:

 1. Skirt renda hitam dianggap sebagai versi klasik. Model warna dan putih boleh diterima sebagai pilihan bukan remeh.
 2. Menghiasi dengan azure di bahagian bawah adalah cara yang paling biasa untuk menjadi bergaya.
 3. Terdapat pemotong asal, apabila renda itu dijahit di bawah ritsleting.
 4. Selalunya guipure membuat pemotongan model kulit.
 5. The ajour boleh dimasukkan dalam kanvas kulit.

skirt kulit dengan renda
skirt renda hitam

Dengan apa yang memakai skirt renda?

Keperluan untuk menambah koleksi anda sendiri dengan renda renda yang cantik boleh difahami: mudah untuk mempunyai pilihan di tangan untuk sebarang kesempatan. Ia hanya untuk membuat imej yang berjaya dengan skirt renda:

 1. Untuk setiap hari di pejabat, skirt itu dilengkapi dengan kemeja laconic atau blaus, jika pagi sejuk - imej itu selesai dengan jaket atau kardigan.
 2. Untuk bawang yang tidak halus, rok pensil boleh diatur dengan topi yang menarik.
 3. Imej petang memerlukan penyelesaian yang menarik: bahagian atas gaya lenan atau blaus mahal nipis sesuai dengan sempurna.
 4. Untuk tunduk belia, skirt digabungkan dengan bahagian atas yang mudah dan jaket denim / baju. Dan, gabungan denim biru dengan renda putih dianggap paling hebat.
 5. Jika anda seorang penggemar gaya tentera, model renda dalam warna zaitun dipakai dengan kemeja khaki, jaket kulit dan butah kasar.

dengan apa yang memakai skirt renda

Busana bergaya dengan skirt renda

imej dengan skirt renda
skirt dengan renda

Renda renda yang pendek

Panjang mini menganggap imej bebas dan tak tergagih, seperti cache. Oleh itu, bahagian bawah pendek menarik dengan kemeja-T dan T-shirt yang berbeza. Oleh kerana musim ini adalah topikal dengan cetakan dan prasekolah, ia patut dipertimbangkan bahawa ia digabungkan dengan skirt monophonik. Sekiranya bahagian bawah dihiasi tidak hanya dengan azure, tetapi juga dengan corak, baju berwarna satu dipilih. Seperti kasut yang sesuai sebagai kasut dengan tumit, dan kasut yang dipotong.

Shirt, terutamanya denim, juga sempurna sepadan dengan renda. Rok renda yang rapi, ditambah dengan baju yang diikat dengan lengan yang terselip kelihatan dengan lembut dan bersahaja. Sekiranya skirt itu pas dengan ketat, dengan itu tidak buruk dan bahkan bahagian atas overzeasure adalah topikal, iaitu pakaian, seolah-olah satu atau dua saiz lebih besar. Ia boleh menjadi blaus, sweater, sweater, sweatshot.

skirt renda pendek
skirt renda dirajut

Renda renda Midi

Panjang purata itu sendiri adalah menarik dan mencukupi. Dalam variasi, pensil, apabila kontur angka itu ditekankan secara erotis dan pada masa yang sama ketat, kemuncaknya adalah topi crochet yang bergaya tahun ini. Ini diberikan bahawa angka anda membolehkan anda mendedahkan salah satu kawasan yang paling bermasalah untuk kanak-kanak perempuan. Walau bagaimanapun, bahagian yang dipendekkan sesuai untuk musim panas. Sekiranya musim sejuk mendekati, skirt midi lacy kelihatan moden dengan sweater sweater. Rok midi midi dari renda tidak biasa dan dengan baju sejuk ultramodern dengan bahagian asimetris, ketika bagian belakang lebih pendek dari depan.

lacy midi skirt
rok midi diperbuat daripada renda

Renda renda panjang

Dan walaupun dipercayai bahawa panjang maxi menyembunyikan semua bahagian tubuh yang paling menarik, renda renda di lantai adalah perkara yang sama sekali berbeza. Model yang memanjang adalah senjata yang kuat di dalam senjata, yang dapat digunakan untuk menaklukkan hati laki-laki:

 1. Jika kaki adalah titik kuat anda, isi almari pakaian dengan model yang indah dengan lapisan pendek yang telus dan lapisan halus atas pada buku lali. Ini sememangnya semangat tren yang ketara bagi ketelusan keseluruhan.
 2. Versi lut sinar atau legap yang mengalir gelombang lembut sesuai dalam musim panas.
 3. Dengan potongan ekor ikan duyung, mereka memakai tudung lengan dan topi crochet. Sebuah cardigan panjang akan memberikan imej keanggunan.
 4. Model yang subur yang rosak akan membantu anda untuk membuat dengan blaus yang sesuai dengan pakaian retro yang elegan.

skirt renda panjang
skirt renda di lantai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 13