Posted on

Cara membungkus penkek dengan kaviar

Walaupun bahan-bahan seperti kaviar, yang menarik minat pengguna sendiri, walaupun dalam bentuk yang tulen, ia adalah lebih baik dan lebih cantik untuk berkhidmat. kanape standard atau sandwich dengan kaviar pengisian tidak dibatalkan, tetapi kami menawarkan pulangan kepada resipi yang lebih klasik, di mana sebahagian daripada kaviar dibungkus dalam pancake sebelum dihidangkan. Resipi sendiri agak canggih, tetapi bagaimana harus lempeng dengan kaviar kita akan mengkaji dengan lebih terperinci dibalut.

Pancake dengan kaviar – pilihan reka bentuk

Reka bentuk penyajian yang indah dengan kaviar memainkan peranan penting jika anda ingin memilih snek dari antara lain pada jamuan atau pesta koktail. Tetapi sebelum anda dapat dengan baik memberikan pancake dengan kaviar, fikirkan tentang berapa banyak tetamu anda akan selesa makan mereka beberapa kali. Jangan memberi keutamaan kepada timbunan reka bentuk kompleks dan kerana ia akan memakan banyak masa yang diperlukan untuk mencetak.

Mungkin anda harus bermula dengan variasi yang paling mudah tentang bagaimana anda boleh berkhidmat pancake dengan kaviar merah – ini adalah segi tiga pancake mudah. Untuk membuat satu segitiga sedemikian, sudah cukup untuk melipatkan pancake separuh, dan kemudian menghidupkan kedua belah pancake ke tengah. Di atas segitiga terletak sebahagian besar kaviar, dan sebagai hiasan kita menambah segalanya dengan herba. Di kawasan kejiranan, anda boleh meletakkan bekas dengan krim masam atau krim keju, bahagian yang tetamu boleh menyebarkan diri di atas.

Pancake dengan pilihan reka bentuk kaviar 1

lempeng dilancarkan dengan kaviar juga boleh dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah membentuk. Terdapat dua variasi: dalam yang pertama anda boleh roll tiub pancake dan kemudian membungkus paksinya dalam cara siput dan pen selamat bawang hijau, atau roll tiub pancake, potong kepada beberapa bahagian, meletakkan potongan ke bawah, dan meletakkan di atas sebahagian daripada kaviar.

Pancake dengan pilihan reka bentuk kaviar 2

Satu lagi cara untuk membungkus panci dengan indah dengan kaviar adalah beg mudah, tepinya tetap bersama dengan bulu bawang hijau. Di tengah pancake, anda boleh meletakkan hanya kaviar atau meletakkan hidangan krim masam atau sayur-sayuran di sebelahnya. Kumpulkan semua tepi pancake bersama-sama dan mengikat bulu bawang hijau.

Pancakes dengan pilihan reka bentuk kaviar 3

Terdapat juga cara yang lebih licik membentuk lempeng, seperti lipatan lempeng tunas dan meletakkan sebahagian daripada telur di atas. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk membalut lempeng dengan kaviar mawar, maka apa yang lebih mudah: Lipat pancake dan potong dua, setiap separuh akan menjadi segi tiga, yang akan perlu untuk dibungkus dalam tiub. Sempit sebahagian daripada pangkal putik, keluarkan bahagian atas, jadi ia akan mengunci “kelopak” bersama-sama dan akan hancur putik. Ia kekal untuk bertelur, dan bahagian yang boleh berkhidmat.

Pancake dengan pilihan reka bentuk kaviar 4

Cara yang sedikit lebih mudah untuk melipat lempeng dan memberikannya bentuk putik bunga adalah yang satu ini. Di sini dari pancake bentuk tunas lily, yang juga perlu terlebih dahulu melipat pancake pada separuh, kemudian potong dan letakkan di atas setiap segi tiga bahagian kaviar. Selanjutnya, tutupi kaviar dengan tepi sampingan percuma pancake dan ayunkan asas pucat dengan bulu bawang. Sebelum anda berkhidmat pancake dengan kaviar, anda boleh meletakkan sebahagian kecil krim masam atau memukul mentega lembut dengan sayur-sayuran dan zest di atas.

Pancakes dengan pilihan reka bentuk kaviar 5

Cara lain melibatkan penyediaan membungkus lempeng kecil tebal yang digoreng hanya satu tangan di bawah perlindungan ke hujung kekal sedikit lipkovatoy (tetapi tidak basah!). Di pusat penyebaran pancake kaviar dan melekat bersama-sama tiga tepi bersama-sama supaya pada akhirnya, kamu keluar segitiga. Sudah tentu, dalam kes ini, anak lembu boleh ditambahkan dengan mentega, krim masam, keju krim atau krim keju seperti “Philadelphia”.

Pancake dengan pilihan reka bentuk kaviar 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 72 =