Posted on

Dapur klasik

Sehingga baru-baru ini, para pecinta gaya klasik dianggap konservatif yang menafikan trend baru dalam reka bentuk dalaman. Secara beransur-ansur, kebanyakan orang bosan dengan reka bentuk sejuk dalam semangat minimalisme, bentuk gaya berteknologi tinggi. Keindahan dan kemudahan masakan klasik, ruang tamu, lorong tidak boleh dilangkau bahkan oleh inovasi yang paling bergaya.

Ciri susun atur

Sebelum membeli barang-barang besar, anda harus selalu berusaha membuat ukuran awal, mengambil sedikit masa merancang bilik. Jika mereka diletakkan dengan tidak betul, bahkan klasik yang paling bergaya dapur putih klasik dengan patina tidak akan dapat memberikan pemilik dengan keselesaan dan ergonomik yang diperlukan. Lebih baik hanya untuk mempertimbangkan semua yang terdapat di pasaran menetapkan model untuk memeriksa pembungkusan mereka, kemungkinan susunan kabinet, pedestals, almari dan rak di ruang dapur apartmennya.

Dapur sudut klasik

Tidak semua kes berjaya mengambil ruang yang cukup di bawah dapur, sering perempuan simpanan menangani bilik-bilik kecil sempit atau kecil. Susunan berbentuk L dalam masalah ini memberikan kelebihan yang ketara, keupayaan untuk mencari perabot asas di sepanjang dinding bersebelahan. Di pedalaman, dapur sudut gaya klasik agak bergaya, mereka sesuai untuk bilik yang mudah dan berkomunikasi. Meningkatkan kawasan kerja dengan menggunakan ambang tingkap, menggunakannya sebagai kaunter countertop tambahan atau bar.

Meja makan dengan susunan sudut terletak di seberang alat dengar. Panjang sisi kit dapur berbentuk L boleh sama sekali berbeza, syarat utama untuk pembeliannya adalah penempatan mudah di tempat kerja. Selalunya sinki dipasang di sudut atau dekatnya, dan di sebelahnya dipasang atas meja. Sedikit jauh dari jarak adalah pinggan dengan ketuhar, di hujung dapur adalah peralatan penyejukan klasik. Susun atur berbentuk U memberi peluang untuk menyelesaikan masalah yang lebih menarik dengan menggunakan tiga dinding bersebelahan sekaligus, tetapi hanya sesuai untuk bilik yang tidak kurang dari 16 sq.m.

Dapur klasik 1
Dapur Klasik 2
Dapur klasik 3

Kitchen Classics Direct

Dalam perancangan satu barisan, semua item utama set perabot ditempatkan di sepanjang satu dinding khusus, yang mana pembetungan, bekalan air dan komunikasi lain dihubungkan. Dapur langsung adalah klasik moden sesuai untuk sebuah bilik kecil. Di bilik sempit terdapat hanya satu ruang kerja, ia boleh digabungkan dengan ruang makan hanya jika terdapat ruang yang cukup di dalam bilik untuk meja besar dan beberapa kerusi di depan alat dengar. Pilihan ini sesuai untuk pangsapuri satu bilik, asrama, untuk dapur sempit atau terlalu diregangkan.

Dapur Klasik 4
Dapur klasik 5
Dapur Klasik 6

Dapur ruang tamu klasik

Di studio pangsapuri, di mana tidak ada pembahagian kawasan kediaman yang tegar oleh sekatan modal, varian menggabungkan ruang tamu dengan dapur digunakan. Hal ini memungkinkan untuk memasang meja makan dari sebarang saiz dan tidak membeli TV lain di ruang makan. Dapur dalam gaya klasik moden perlu dilengkapi dengan tudung kuat, supaya bau asing apabila memasak makanan tidak mengisi keseluruhan apartmen. Untuk secara visual membahagikan bilik, gunakan perabot, lantai dan hiasan dinding di kawasan kerja dengan warna yang berbeza, dan memisahkannya dari ruang tamu dengan kaunter bar.

Dapur klasik 7
Dapur klasik 8
Dapur Klasik 9

Dapur-ruang makan klasik

Hanya di dapur dan ruang makan pangsapuri pelbagai ruang yang jarang terdapat di bilik yang berasingan. Warganegara biasa dipaksa untuk menjimatkan ruang dengan menggabungkan bilik dengan tujuan yang berbeza. Jadikan ia lebih selesa dengan melaraskan orang ke suasana yang betul pada masa pengambilan makanan, hiasan dan hiasan yang sesuai. Tekstil, apron, kertas dinding, pilih untuk dapur klasik pewarna semulajadi dengan pola bunga atau corak geometri. Meja dengan kerusi perlu dibeli dengan dapur yang ditetapkan dalam satu penyelesaian warna dan gaya, supaya komposisi harmoni diperolehi.

Dapur Klasik 10
Dapur Klasik 11
Dapur Klasik 12

Reka bentuk warna dapur dalam gaya klasik

Pilihan warna fasad apabila membeli perabot adalah perniagaan yang bertanggungjawab yang secara radikal mempengaruhi suasana di dalam bilik. Jika anda mengabaikan peraturan asas, dipandu semasa tips pesanan penjual berpengalaman atau dorongan seketika, walaupun klasik dapur dipasang pintar boleh, bukannya keamanan dan keselesaan menyebabkan emosi negatif dengan menyekat selera makan. Pengalaman yang istimewa diperlukan apabila memilih perabot dua warna, dengan menggunakan kombinasi gabungan yang kurang baik, mudah mengganggu keharmonian ruang.

Klasik dapur beige

Jika anda ingin mencari skema warna win-win untuk perabot baru, tetapi sukar untuk memilih, kemudian dengan selamat membeli set barang beige. Dapur cahaya klasik dalam nada neutral selalu dihargai kerana kepraktisannya, keupayaan untuk melembutkan aksen yang terang, untuk membawa kehangatan dan kesenangan ke dalam atmosfera. Terdapat beribu-ribu variasi warna kuning air, dari nada sejuk berasap hingga warna krim halus. Bergantung kepada ini, gunakan peluang untuk mencairkan pedalaman menggunakan aksen penyejukan atau panas. Fon telinga dengan mudah “segar” dengan apron biru.

Dapur klasik 13
Dapur klasik 14
Dapur klasik 15

Dapur klasik putih

Kesederhanaan yang luar biasa, pesona dan pesona mempunyai perabot putih. Ia adalah paling berfaedah untuk menggunakannya di bilik-bilik kecil apabila terdapat keperluan akut untuk mengembangkan ruang. Sekiranya tuan rumah tidak menyukai sifat steril yang berlebihan di pedalaman, kemudian pertimbangkan pilihan yang membantu mencairkannya dengan memasukkan hebat. Sangat mahal dan kelihatan bergaya dapur putih dalam gaya klasik dengan apron hitam atau atas meja. Ia juga bersebelahan dengan fasad cahaya dan warna coklat kayu semulajadi.

Dapur klasik 16
Dapur klasik 17
Dapur klasik 18

Kelabu klasik dapur

Suasana yang gelap dan menyedihkan disebabkan oleh dalaman berwarna hitam monokrom, tetapi di dunia terdapat banyak warna abu-abu yang menyenangkan yang dapat menyatu dengan pokok dan kelihatan agak mewah di atmosfera. Selalunya warna ini digunakan oleh pereka bentuk dalam bentuk alternatif untuk permukaan air kuning atau putih. dapur klasik kelabu diperbuat daripada MDF atau kayu kelihatan kurang besar-besaran, seperti lukisan yang baik menekankan keindahan dan kemuliaan bahan semula jadi, mengimbangkan banyak unsur-unsur hiasan.

Dapur klasik 19
Dapur klasik 20
Kitchens Classic 21

Klasik dapur hitam

Pilihan hitam untuk bilik ini banyak dihargai oleh ramai sebagai penyelesaian reka bentuk yang provokatif dan luar biasa. Di dapur yang klasik, facades gelap digunakan agak kerap, kerana ia adalah hanya penjelmaan mewah, pemborosan dan gaya. Untuk membuat set perabot itu kelihatan seperti permata yang nyata ia perlu dipasang hanya di dalam bilik yang luas. Memudahkan apa-apa jenis reka bentuk gelap banyak Kabinet mampu dengan memasukkan kaca, rasa keselesaan akan meningkatkan hiasan tanah liat, batu cahaya, kayu, tumbuh-tumbuhan hidup.

Dapur klasik 22
Dapur klasik 23
Dapur klasik 24

Brown Kitchen Classic

Warna ini selalu dipilih oleh orang-orang yang berjaya yang berbeza dalam hidup dengan kebijaksanaan dan ketenangan. Warna coklat sentiasa kekal di kalangan pereka di kalangan kegemaran, kerana warna ini dikaitkan dengan kayu dan keseronokan semula jadi. Malah produk yang ditutup dengan venir dengan coklat, coklat, coklat, pasir atau warna wenge facades, di pedalaman berbeza keanggunan. Rupa coklat klasik studio dapur dari lokasi atau MDF untuk menjaga kebersihan adalah lebih mudah daripada putih atau hitam perabot yang bergaya, yang merupakan kelebihan yang kuat memihak kepada pilihan ini.

Dapur klasik 25
Kitchens Classics 26
Dapur Klasik 27

Selepas memilih bentuk dan warna kit baru, pemilik harus memberi perhatian kepada butiran dan aksesori. Kemasukan moden di sini dibenarkan dilakukan dengan teliti, agar tidak merosakkan kesan bergaya membeli terlalu tajam. Dapur klasik, alat gaya moden jenis tradisional, tidak boleh digabungkan dengan perkakas plastik rumah tangga murah. Cuba untuk menggantikan barang-barang tersebut dengan produk-produk yang diperbuat daripada seramik, yang digayakan dalam zaman dahulu. Tempatkan rak depan dengan pelbagai dekorasi retro, untuk mencipta latar belakang yang luar biasa, supaya dapur anda kelihatan bergaya seperti mungkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 75 =