Posted on

Mainan untuk burung kakak tua dengan tangan sendiri

Rasa ingin tahu boleh membanggakan hampir semua jenis burung kakak tua. Makhluk-makhluk hidup ini suka bermain, belajar sesuatu, mereka sentiasa berusaha mencari pekerjaan yang membosankan. Sekiranya mereka tidak dibenarkan berbuat demikian, burung akan marah, memetik bulu atau cuba menggigit. Untuk mempelbagaikan walaupun sedikit dunia tertutup membantu mainan buatan sendiri untuk burung kakak tua. Buat mereka tidak begitu sukar, perkara utama adalah bahawa produk-produk ini memenuhi keperluan asas haiwan berbulu kami.

Bagaimana untuk membuat mainan untuk burung nuri?

 1. Alat dan bahan untuk pengeluaran mainan - beberapa meter benang, loceng, bulatan plastik (mungkin dari keribut anak patah), gunting, bola, butang hiasan yang cerah atau manik-manik.
 2. Mainan untuk burung kakak tua dengan tangan 1

 3. Kami mengikat sekumpulan benang di tengah menjadi sejenis bundle.
 4. Mainan untuk burung kakak tua dengan tangan 2

 5. Kami mengikat benang panjang ke bahan kerja kami, lulus bola melaluinya dan patahkannya dengan simpul.
 6. Mainan untuk burung kakak tua dengan tangan 3

 7. Dengan cara yang sama, kita benang dan memperbaiki benang satu demi satu hiasan hiasan yang lain.
 8. Mainan untuk burung kakang tua dengan tangan sendiri 4

 9. Kita sudah tahu apa mainan burung nuri perlu, jadi stroke akhir akan menjadi bulatan dan loceng nada ditetapkan di atasnya.
 10. Mainan untuk burung kakak tua dengan tangan 5

 11. Mainan muzik ternyata cantik dan cerah, seperti binatang peliharaan berbulu.
 12. Mainan untuk burung kakak tua oleh tangan sendiri 6

 13. Sekiranya dering tetap bermula, nyonya rumah akan mengganggu, maka anda boleh menukar loceng ke butang yang indah atau manik.
 14. Mainan untuk burung kakak tua oleh tangan mereka sendiri 7

 15. Dalam sangkar, mainan untuk burung kakak tua, dibuat dengan tangan mereka sendiri, juga akan kelihatan sangat mengagumkan.
 16. Mainan untuk burung kakak tua oleh tangan mereka sendiri 8

Mainan apa yang seperti burung kakak tua?

Burung kakak tua menakutkan suka mengunyah, mengunyah sesuatu, mengubah benda menjadi cip kecil. Keserasian ekologi adalah kriteria yang paling penting apabila memilih bahan mainan. Anda boleh mengambil hanya barang-barang yang diperbuat daripada kulit kayu, jerami, kertas, tali kulit, kain tahan lama, kayu bersih. Parrots memuja produk seperti cincin, guruh, menghasilkan pelbagai bunyi lain. Anda juga boleh menggunakan dalam mainan cermin. Satu jenis penyokong mungkin akan menggembirakan burung itu.

Keinginan untuk meneroka tempat-tempat baru, bersembunyi di mana-mana - ini adalah keperluan lain burung anda. Untuk membantu ini, anda boleh membuat atau membeli manik-manik terang, seperti teka-teki, setelah membina bentuk rumah asal atau tempat tinggal dari papan lapis atau kelapa. Untuk perkembangan otot, keperluan untuk memancarkan aktiviti terkumpul mereka, pelbagai mainan untuk burung kakak tua bergergaji dalam bentuk tangga, buaian, semua jenis penyesuaian yang mana anda boleh memanjat atau melompat tanpa henti, bergerak di sekitar sangkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 87