Posted on

mengapa anda tidak boleh memanggilnya

Ramai ibu bapa selepas kelahiran kanak-kanak mula menjadi lebih perhatian terhadap tanda-tanda, terutama jika mereka menyentuh bayi. Seperti yang anda ketahui, nama itu mempunyai pengaruh yang kuat terhadap kehidupan seseorang dan nasibnya, jadi pilihannya harus diperlakukan secara bertanggungjawab. Tema yang biasa adalah mengapa anda tidak boleh memanggil anak anda seorang bapa. Ramai mumi yang menghormati rasa syukur ingin menamakan anak mereka sebagai penghormatan terhadap suaminya, tetapi tanda itu menyebabkan banyak keraguan, yang perlu difahami.

Kenapa anda tidak boleh memanggil kanak-kanak bagi pihak ayah anda?

Tanda ini mempunyai beberapa makna, contohnya, varian yang paling popular adalah yang mengikutinya nama bapa dan anak yang sama akan menyumbang kepada fakta bahawa yang pertama akan mengulangi nasib kedua. Bercakap tentang sama ada seorang anak boleh diberi nama selepas bapanya, satu lagi nilai harus disebutkan: jika dua orang dengan nama yang sama tinggal bersama, mereka akan mempunyai satu malaikat penjaga. Ini bermakna kedua-dua bapa dan anak akan lemah dengan perlindungan tenaga, yang bermaksud bahawa risiko pelbagai masalah meningkat dengan ketara.

Terdapat tafsiran lain tentang omens, mengapa tidak mungkin untuk memanggil seorang anak lelaki dengan nama bapa, mengikut mana anak diberi watak yang buruk. Di antara orang-orang ada pendapat bahawa kanak-kanak seperti itu boleh dipengaruhi, mudah marah dan tidak tahu bagaimana untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling mereka.

Ahli psikologi juga mempunyai pendapat mengenai sama ada ia adalah mungkin untuk memanggil nama anak bapa, dan supaya mereka percaya bahawa untuk melakukan perbuatan itu tidak perlu, kerana terdapat risiko yang besar bahawa kanak-kanak tidak akan melihat dirinya sebagai seorang individu atau seumur hidup beliau akan mendapatkan Menjadi lebih baik daripada ibu bapa anda.

Terdapat juga larangan lain yang harus dipertimbangkan ketika memilih nama untuk anak anda:

  1. Ramai memilih untuk anak mereka nama orang suci, yang hari ingatannya paling dekat. Dalam kes ini, jangan pilih nama syahid.
  2. mengapa anda tidak boleh memanggilnya

  3. Ia dilarang untuk memilih untuk anak itu nama salah seorang ahli keluarganya yang sudah meninggal dunia. Adalah dipercayai bahawa kanak-kanak boleh mengulangi nasib saudara-mara. Jangan memilih nama anak yang mati dalam keluarga untuk kanak-kanak itu, kerana keadaan mungkin berulang.
  4. Ia tidak disyorkan untuk memilih untuk bayi bukan sahaja nama bapa, tetapi juga ibu, dan saudara-saudara terdekatnya. Menurut satu tanda, salah seorang daripada mereka akan mati.

Di antara manusia, satu lagi tanda adalah perkara biasa, mengikut mana seseorang itu tidak dapat memberitahu sesiapa nama anaknya sebelum christenings, supaya mereka tidak menjatuhkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 61 =