Posted on

kenapa anda tidak boleh difoto dalam cermin

Hari ini sangat bergaya untuk memotret diri anda di cermin. Di rangkaian sosial, hampir setiap gadis dapat mencari gambar yang sama, mereka suka melakukan dan menunjukkan bintang perniagaan. Meskipun popularitinya, ada pendapat yang mustahil untuk difoto dalam cermin, kerana tindakan sedemikian boleh menimbulkan kemunculan pelbagai masalah.

Cermin untuk masa yang lama ditumbuhi dengan sejumlah besar tanda dan takhayul yang berlainan. Permukaan yang menggambarkan dianggap sebagai pintu masuk ke dunia lain. Ramai yang yakin bahawa cermin mempunyai keupayaan untuk mengumpul dan mengumpul negatif dan kenangan dari tahun ke tahun.

Bolehkah saya difoto dalam cermin?

Ramai psikik mengatakan bahawa mana-mana gambar mengambil sebahagian kecil dari jiwa seseorang, tetapi yang paling berbahaya adalah gambar refleksi dalam cermin. Hari ini tidak sukar untuk mencari sebilangan besar gambar sedemikian, di mana kecuali bagi seseorang yang anda boleh menggantikan beberapa bayang-bayang, siluet, bintik-bintik putih. Menurut orang-orang yang mahir dalam sihir, mereka adalah roh dan makhluk dunia yang muncul dari cermin.

Terdapat beberapa pendapat yang berkaitan dengan mengapa anda tidak dapat difoto dalam cermin:

  1. Ramai yang percaya bahawa jiwa itu mencerminkan orang itu di dalam cermin, jadi foto itu akan dibuat, seperti yang ada pada bahagiannya. Oleh itu, dengan bantuan gambar sedemikian, anda boleh membuat kerosakan atau gangguan ajaib yang lain. Sekiranya anda membandingkan foto biasa dan refleksi dalam cermin, pilihan kedua dianggap lebih tidak berdaya dan terbuka. Setelah menunjukkan foto sedemikian kepada orang yang negatif kepada anda, anda boleh menarik diri kepada anda pelbagai masalah.
  2. Seperti yang telah dikatakan sebelumnya, cermin boleh mengumpul sendiri tenaga semua orang dan tempat yang telah dilihatnya. Dengan mengambil gambaran pantulan anda, anda boleh menarik semua negatif kepada diri anda. Ini adalah satu lagi sebab yang penting mengapa seseorang tidak dapat diambil gambar melalui cermin yang banyak mengakui psikik. Gambar-gambar sedemikian boleh mencetuskan perkembangan masalah kesihatan dan keadaan mental. Adalah dipercayai bahawa gambar-gambar yang diambil dari cermin secara beransur-ansur menarik tenaga dari orang tersebut, yang akan menyebabkan komplikasi di kawasan peribadi dan kerja.
  3. Satu lagi hujah, mengapa anda tidak boleh difoto di hadapan cermin, adalah tentang kemungkinan menarik roh yang berlainan ke rumah anda. Setelah membuat foto imej anda, anda juga boleh menyentuh entiti lain yang hidup di sebelah cermin itu. Selepas itu anda dapat melihat bagaimana perkara-perkara pelik mula berlaku di rumah, dan sebagainya.

Psikik dan pelbagai ahli sihir mengatakan bahawa jika anda masih membuat foto seperti ini, sebaiknya memusnahkannya. Jika anda menyimpan gambar, anda dapat menarik diri kepada anda banyak masalah dan pelbagai kemalangan.

Tanda-tanda lain dengan cermin bolehkah saya difoto dalam cermin

Dengan cermin itu dikaitkan dengan banyak takhayul, yang muncul disebabkan oleh pemerhatian nenek moyang kita. Mereka sering mengaitkan kejadian dengan beberapa fenomena. Sebagai contoh, sebuah petanda yang popular dari cermin pecah, yang meramalkan pendekatan masalah. Ia amat berbahaya untuk melihat pecahan pecah, kerana jumlah negatif meningkat beberapa kali. Terdapat juga tanda yang berkaitan dengan pulang ke rumah, apabila seseorang lupa untuk mengambil sesuatu. Dalam kes ini, anda perlu melihat cermin dan pastikan anda tersenyum, untuk menakutkan negatif dan menyesuaikan diri dengan positif. Ia tidak disyorkan untuk menggantung di rumah anda cermin yang anda dapat dari orang lain, sebagai contoh, anda membeli sebuah rumah, dan di dalamnya anda dapati objek ini. Ia berbaloi untuk menyingkirkan, kerana anda tidak tahu siapa yang melihatnya sebelum dan apa tenaga yang ditinggalkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1