Posted on

palapan kebahagiaan dan kejayaan

Seni ramal tapak tangan – ini adalah salah satu bentuk yang paling kuno bertenung meramalkan nasib. Dengan bantuan sains ini boleh menentukan masa lalu dan masa depan, sifat dan ciri-ciri orang itu, keupayaan dan maksiat. Termasuk, seni ramal tapak tangan mengajar anda bagaimana untuk membaca baris kekayaan di tangan, kerana kita tidak adalah yang pertama dan bukan yang kita lalu yang diseksa rasa ingin tahu, akan datang untuk hidup sama ada kekayaan dan kelimpahan, dan apabila mengharapkan mereka.

Di mana untuk mencari kekayaan di telapak tangan anda?

Pada dasarnya, sebilangan besar garis-garis pada sawit menunjukkan kekayaan atau, lebih tepat lagi, hakikat apa yang secara teori adalah peluang anda untuk menjadi kaya (jangan lupa bahawa ramalan jawapan mengenai kemungkinan, tetapi kita tidak sentiasa menyedari penuh). Ia menjelaskan apa yang banyak tanda-tanda kekayaan yang kesejahteraan seseorang bergantung kepada banyak faktor:

 • dari minda (garis minda);
 • dari kesihatan (garis kesihatan, merkuri);
 • dari nasib (garis nasib, Zuhal);
 • dari kebahagiaan (garis kebahagiaan).

Oleh itu, semua baris di atas di palmistry bercakap tentang kekayaan, nasib dan kejayaan.

garis kekayaan di telapak tangan anda

Garis takdir, Zuhal:

 • jika ia pergi ke jari telunjuk, ini menunjukkan peluang yang lebih besar untuk pertumbuhan sosial dan material;
 • Mana-mana cawangan dari garis takdir yang pergi ke jari telunjuk juga kondusif untuk pembangunan kewangan;
 • jika garis nasib yang mempunyai cawangan ke jari manis, yang bermaksud bahawa manusia secara semula jadi bertuah dan semua cita-citanya dapat dipenuhi.

Line kesihatan, Mercury:

 • jika garis kesihatan berganda, maka seseorang dapat mencapai kejayaan dalam banyak bidang yang berlainan, dan juga memiliki fikiran dinamik;
 • Jika garis Merkuri bermula dengan garis takdir, maka peluang untuk berjaya adalah sangat tinggi.

Talian Kehidupan:

 • bercabang dari garis kehidupan ke atas – untuk kejayaan;
 • cawangan pada mulanya baris – untuk keyakinan diri dan kekuatan sendiri.

Line of Mind:

 • cawangan dari garis fikiran ke jari kecil bercakap mengenai kecenderungan untuk merosakkan urus niaga komersil, serta urat keusahawanan yang baik;
 • cawangan ke jari telunjuk – ke pencapaian sosial yang tinggi.

Di mana saya boleh mencari kekayaan di tangan saya?

Tetapi selain semua baris ini, terdapat satu kekayaan dan kejayaan yang berasingan di tangan.

Barisan kekayaan terbentuk dari dua baris – Destiny dan Head (mind). Ia adalah sengkang yang, apabila digabungkan dengan dua baris ini, membentuk segitiga. Jika segitiga ditutup – ini bermakna wang bukan sahaja akan masuk ke dalam hidup anda, tetapi juga berkumpul.

segi tiga wang

Jika, bagaimanapun, tertanya-tanya di tangan, anda mendapati bahawa kekayaan barisan dengan rehat, atau tidak berkaitan sepenuhnya kepada baris minda dan takdir, ia bermakna bahawa hidup anda adalah “lubang” yang menyerap semua wang, tidak kira apa skala yang mereka tidak datang.

Dan jika garis kekayaan, iaitu, segi tiga yang terletak di bukit Apollo, maka wang itu akan diekstrak hanya dengan kebolehan dan bakat anda (iaitu, tiba-tiba mendapat milik pusaka yang besar tidak perlu mengira).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 69