Posted on

ahli sihir keturunan Brigitte Fedorov

Brigitta kejujuran Fedorov menjadi terkenal di kalangan penduduk yang luas terima kasih kepada projek “Battle of Psychics”. Untuk musim kelima, wanita itu masuk sebagai peserta dan memposisikan dirinya secara eksklusif sebagai penyihir, bukan psikik. Terima kasih kepada kuasa beliau Brigitte telah sampai ke akhir projek. Hari ini dia mengambil bahagian dalam banyak pertunjukan televisyen dan menjalankan penerimaan peribadi orang yang memerlukan bantuannya.

Apa yang diketahui tentang penyihir keturunan Yaroslav Fedorova?

Sejak kelahiran Brigitte adalah seorang anak biasa, tetapi ibunya menebak bahawa anak perempuannya mungkin mempunyai hadiah yang telah diturunkan dari generasi ke generasi untuk jangka masa yang lama. Dari masa ke masa, gadis itu mula menunjukkan minat terhadap sihir dan tidak lama lagi belajar meneka dan meramalkan masa depan pada kad. Pada empat tahun, kakek dan kakaknya dibawa ke Little Brigitte di kubur nenek mereka yang besar, dan mereka melakukan beberapa ritual, membaca mantra. Hari ini, wanita percaya bahawa pada masa itulah ritual permulaan dan pemindahan hadiah berlaku. Pada usia 14 tahun, Brigitte Fedorova, seorang peramal ahli sihir meramalkan bahawa dia akan merawat orang dan meramalkan nasib dengan tangan. Saudara-mara tidak pernah memberitahunya tentang kebolehannya secara terperinci.

Dalam karya psikik, Brigitte Fedorov menggunakan tenaga kematian, kerana ia mengaitkan dirinya dengan penyihir gelap. Ia sering dilihat di tanah perkuburan, di mana ia mengembalikan kekuatannya dan mencari jawapan kepada soalan-soalan yang menarik. Penyihir mendakwa bahawa tempat terbaik untuknya adalah kubur Askold, di mana tenaga besar mengalir melalui kesalahan.

Untuk nasihat kepada Brigitte Fedorova datanglah orang yang berbeza, kerana penyihir melihat banyak maklumat tentang masa depan, dan dia dapat memberitahu apabila seseorang boleh mati. Terima kasih kepada hadiah ini, dia menyelamatkan nyawanya lebih daripada sekali, memberi amaran tentang bahaya itu. Dengan cara itu, menurut Fedorova, kematian boleh muncul dalam bentuk yang sama sekali berbeza, bermula dengan seorang gadis manis dan berakhir dengan makhluk yang dahsyat dan tidak dapat difahami. Dia menolak apa-apa kerja yang dikaitkan dengan menyebabkan kemudaratan kepada seseorang, psikik Brigitte Fedorovcontohnya, dengan penghapusan kerosakan, privorotami hitam, kutukan, dan sebagainya.

Penyihir Brigitte Fedorova mempunyai hobi – lukisan. Sejak zaman kanak-kanak, gadis itu suka membaca kesusasteraan mengenai lukisan. Hari ini, gambar-gambar penyihir terkenal dibeli untuk wang yang baik, walaupun pada hakikatnya, menurutnya, entiti yang digambarkan boleh berbahaya bagi seseorang.

“Perjuangan Psikik” Brigitte Fedorov sentiasa gembira untuk memberitahu. Pada mulanya, dia tidak mahu pergi ke projek itu, kerana dia percaya bahawa dia mempunyai perkara yang lebih penting, tetapi selepas percubaan dia suka dan dia sedar bahawa ini adalah peluang yang baik untuk menguji hadiah anda. Dalam wawancara yang banyak, penyihir mengatakan bahawa dia tidak menganggap dirinya istimewa dan setiap wanita mempunyai kebolehan yang sama, mereka hanya perlu dibangunkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7