Posted on

Tahun ciri-ciri tikus

Horoskop Cina setiap tahun menetapkan satu daripada 12 haiwan untuk disubordinat. Ciri-ciri orang yang dilahirkan pada tahun Tikus, horoskop timur diberikan sangat memuji - mereka dikurniakan fikiran yang tajam, licik, praktikal dan sengaja.

Ciri-ciri lelaki yang dilahirkan pada tahun Tikus

Lelaki yang dilahirkan pada tahun Tikus adalah bercita-cita tinggi, pragmatik, lugas dan rajin, semua pemikiran dan aspirasi mereka bertujuan untuk memastikan masa depan yang selesa untuk diri mereka sendiri dan keluarga mereka. The Rat Male sangat berhati-hati, dengan gabungan keadaan yang negatif, kualiti ini dapat berubah menjadi keinginan untuk memelihara segala-galanya, bahkan hal-hal yang rusak dan tidak berguna. Wakil tanda ini menunjukkan kemurahan hatinya hanya untuk saudara-mara dan sanak saudara.

Walau bagaimanapun, dengan cintanya untuk keselesaan dan keselesaan, seorang lelaki yang dilahirkan pada tahun Rat tidak sama sekali homebody. Selalunya, dia memilih profesion yang melibatkan komunikasi dengan sejumlah besar orang, perjalanan. Daripada Tikus adalah ahli politik, ahli perniagaan, wartawan, pelakon yang baik. Walau apa pun, wakil dari tanda ini mencapai kesempurnaan, cuba tidak melanggar hak orang lain.

Dalam kemunculan lelaki-tikus, daya yang elegan menguasai. Mereka adalah halus, rapi dan mempunyai sikap yang sangat baik, yang merupakan bingkai luar yang baik.

Ciri-ciri wanita yang dilahirkan pada tahun Rat

Wanita yang dilahirkan pada tahun Rat menerima dari haiwan ini kemampuan untuk menguasai master. Ini sangat difasilitasi oleh rasis luar tikus betina, serta bakat sebenar untuk membangkitkan rasa simpati dan kepercayaan. Walaupun orang ini terlalu dekat dengannya, kawan-kawan sejati di tikus jarang, tetapi banyak kenalan yang baik.

Tahun ciri tikus seorang lelaki

Pragmatisme wanita yang dilahirkan pada tahun Tikus itu sedikit lebih rendah daripada kualiti ini pada lelaki. Di samping itu, wakil dari tanda ini sentiasa mengingati semua perkhidmatan yang diberikan dan diterima - sikap baiknya perlu diperolehi.

Wanita Rat, seperti kebanyakan seks yang adil, tidak bertolak ansur dengan kesepian. Pengumpulan orang adalah elemennya, terutama Tikus tertarik oleh orang ramai yang lucu. Dia suka orang ini dan gosip, terutama sekali dia berjaya mengubah martabat manusia menjadi cacat.

Cinta, kedermawanan dan penjagaan wanita-tikus, pada pendapatnya, hanya layak mendapat orang asli. Anak-anak, ibu bapa, suami isteri, saudara lelaki dan adik-beradik - demi orang-orang ini, Tikus bersedia melewati "api, air dan pipa tembaga."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1