Posted on

tanda sebelum peperiksaan

Setiap pelajar dan pelajar mestilah mengetahui tanda-tanda sebelum peperiksaan ini – ini adalah kebijaksanaan rakyat, yang akan memungkinkan untuk menarik nasib dan mendapatkan “ujian” yang lama ditunggu-tunggu atau skor tinggi. Kami akan melihat pelbagai tanda supaya setiap orang boleh memilih orang yang dia suka, dan menggunakannya untuk tujuannya sendiri.

Tanda untuk lulus peperiksaan

Sebelum anda pergi ke acara, selari dengan penyediaan dan cramming, anda boleh beralih kepada tanda-tanda untuk lulus ujian yang berjaya. Ini termasuk:

 1. Semasa persediaan untuk peperiksaan, dilarang mencuci rambut anda, potong rambut anda, bercukur dan potong kuku anda. Adalah dipercayai bahawa mereka menyimpan ingatan, dan anda akan memotongnya dengan cara ini. Dan lebih-lebih lagi, anda tidak boleh melakukan semua ini sebaik sebelum peperiksaan.
 2. Pada malam sebelum peperiksaan membaca buku teks, dan sebelum tidur, letakkan semua buku dibaca di bawah bantal. Adalah dipercayai bahawa pengetahuan akan “berlari” ke kepala dan diperbaiki di sana.
 3. Semasa persediaan, apabila anda terganggu untuk makanan, pastikan anda menutup semua buku dan biarkannya dalam penanda buku – jika tidak, anda akan “memakan memori”, dan tiada apa yang akan kekal di dalamnya.
 4. Semasa persiapan, pastikan untuk menulis buaian, walaupun anda tidak mengambil risiko dengan anda untuk peperiksaan. Jadi anda bukan sahaja mengulangi bahan yang diperlukan, tetapi juga menguatkannya dalam ingatan.
 5. Sekiranya anda mempunyai markah pada peperiksaan, jangan sekali-kali berkongsi dengan orang lain – mereka harus menjadi rahsia anda.
 6. Sebelum peperiksaan, mahukan kawan-kawan yang lain “tanpa fluff, tiada pena”, dan orang-orang yang lulus dengan sempurna, hanya tekan tangan anda untuk “bertuah”. Dan terutamanya ia bernilai berjabat tangan dengan mereka yang mengeluarkan tiket yang baik.

Dan, yang paling penting, jangan lupa menjerit pada tetingkap pada tengah malam sebelum peperiksaan: “Freebie, datang!”. Jika kepada anda dalam jawapan menjerit sesuatu seperti «pergi belajar!», Bermaksud, adalah perlu untuk tidak bergantung kepada nasib baik, dan mengira pengetahuan.

Tanda yang baik sebelum peperiksaan

Terdapat kastam positif yang membolehkan anda mengira nasib semasa lulus peperiksaan, tetapi terdapat tanda-tanda buruk sebelum peperiksaan. Cuba lakukan segala-galanya betul-betul dengan arahan orang, dan semuanya akan pergi ke “huru-hara”:

 1. Sebelum anda pergi ke peperiksaan, ikat tali pada pergelangan tangan anda dengan simpulan – untuk ingatan.
 2. Sebelum anda pergi ke peperiksaan, masukkan tanda untuk pelajar sebelum peperiksaankasut sepatu bernilai 5 kopecks – lebih baik Soviet. Adalah dipercayai bahawa anda pasti akan menyampaikan “cemerlang”!
 3. Untuk peperiksaan yang selalu dipakai dengan ketat – dalam skirt atau seluar dan jaket. Sebaik-baiknya, jika jaket mempunyai poket mudah untuk menipu.
 4. Satu jam sebelum peperiksaan, makan sekeping coklat pahit – ia mengaktifkan aktiviti otak. Dari sudut pandangan ini, adalah berkesan untuk meneteskan minyak pati pergelangan tangan lemon (dijual di farmasi) – ia meningkatkan ingatan.
 5. Lulus tiket pada peperiksaan dengan tangan kiri anda, dan di sebelah kanan belakang palang jari anda untuk nasib baik.
 6. Memilih pakaian untuk peperiksaan, mengambil apa yang telah anda jalankan, perkara-perkara baru tidak sesuai.

Satu peraturan terakhir: pagi sebelum peperiksaan, bangun di kaki kiri anda, dan masukkannya ke khalayak. Adalah dipercayai bahawa sebelah kiri dihubungkan dengan masa lalu, dan oleh itu dengan ingatan, yang bermaksud bahawa anda akan ingat segala-galanya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 21