Rock and Roll Style | proektdem.com

Rock and Roll Style

gaya rock dan roll

Gaya pakaian rock dan roll adalah pada permulaan campuran subkultur fesyen, jalan dan rasmi. Dia memakai elemen pakaian untuk tarian panggung dan dari ini jarang tinggal di tempat teduh. Hari ini, bintang Hollywood, yang ingin mengejutkan orang ramai, sering menggunakan gaya ini.

Pakaian dalam gaya batu dan roll

Ciri-ciri utama gaya jeans, baju, rompi, baju pengantin atau baju kaos, bandana, sabit. Bold girls memakai skirt mini, tetapi aksesori masih kekal maskulin - lencana, tali pinggang lebar.

T-shirt kapas dan hoodies dengan nama dan imej band rock dianggap standard gaya ini. Potongan seluar dalam gaya batu dan roll bukanlah perkara penting: jeans adalah "pisang", suar atau legging - semua perkara ini boleh dikaitkan dengan gaya ini.
Kulit dianggap kultus untuk penggemar rock'n'roll. Sering kali, pakaian dalam gaya rock 'n' roll termasuk seluar, poket kulit dan jaket-coho. Pada dasarnya, benda dihiasi dengan rivet atau duri yang diperbuat daripada logam.

Mengenai skala warna, gabungan hitam dan putih dianggap klasik, tetapi tidak ada peraturan yang ditetapkan. Oleh itu, bintang moden, menunjukkan gaya rock'n'roll, sering menggunakan warna-warna cerah. Tetapi mereka tidak menggabungkan terlalu banyak perkara yang terang dalam satu pakaian, kerana gaya rock'n'roll tidak menerima warna menjerit. Pengecualian adalah pakaian dalam gaya batu dan roll, yang dapat terlihat cerah.

Rock and Roll Decoration

Gaya rock dan roll dikuasai oleh logam putih - perak dan pelbagai aloi. Dalam gaya ini amat relevan:

  • ikat pinggang dengan plak besar;
  • anting-anting;
  • cincin;
  • pendants.

Peminat penggunaan perhiasan batu "tulen" yang menggambarkan serigala, tengkorak atau simbol Celtic. Tetapi atribut tersebut tergolong dalam gaya kasar.

Gaya rambut dalam gaya batu dan roll

Wanita, dengan tegas mengikuti gaya rock'n'roll sangat luar biasa - mereka membuat naches tinggi dengan roti atau tanpa. Varian kedua gaya rambut dalam gaya batu dan roll adalah helah rambut yang panjang. Jika gadis itu mempunyai rambut pendek, maka dia membuat gaya rambut yang mudah dan tidak rumit - secara rawak membuka rambutnya dan membetulkannya dengan lakuer atau gel.

Make-up dalam gaya rock and roll

Rock'n'roll merujuk kepada gaya yang mengejutkan, jadi kanak-kanak perempuan melakukan segala-galanya untuk membuat wajah mereka kelihatan kepada orang lain. Untuk membuat imej seorang gadis menggunakan pensil hitam atau celak, bayang-bayang putih, biru, kelabu dan hitam. Pembuatan gaya rock'n'roll mirip dengan petang, tetapi dilakukan lebih santai. Mata ditarik anak panah, yang sebahagiannya boleh dikaitkan dengan make-up rocker. Bukan hanya mata, tetapi juga bibir yang terkenal. Gincu dipilih dari merah, burgundy atau coklat gelap.

pakaian dalam gaya batu dan roll 1 pakaian dalam gaya batu dan roll 2 pakaian dalam gaya batu dan roll 3
pakaian dalam gaya batu dan roll 4 pakaian dalam gaya batu dan roll 5 pakaian dalam gaya batu dan roll 6
pakaian dalam gaya rock n 'roll 7 pakaian dalam gaya rock'n'roll 8 pakaian dalam gaya batu dan roll 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 67 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: